Μπάρες στάθμευσης ποδηλάτων

Μεταλλικά σταντ για την στάθμευση ποδηλάτων. Αποτελούν μία ιδιαίτερα κομψή, δοκιμασμένη και λειτουργική λύση για την στάθμευση των ποδηλάτων. Παράλληλα οι μπάρες στάθμευσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κλειδώνουν οι ρόδες των ποδηλάτων εάν ο ποδηλάτης έχει κάποιο ειδικό λουκέτο-κλειδιαριά, ασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο το ποδήλατο. Η στήριξη των σταντ γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας βίδες στο δάπεδο.

Οι μπάρες στάθμευσης ποδηλάτων οι οποίες ονομάζονται και σταντ ποδηλάτων, είναι μεταλλικές κατασκευές στις οποίες μπορούμε να ασφαλίσουμε τα ποδήλατά μας. Οι μπάρες ποδηλάτων χρησιμοποιούνται συνήθως σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης έξω από καταστήματα, εταιρείες ή ακόμα και σε δημόσιους χώρους όπως πλατείες, σχολεία, νοσοσκομεία κλπ. Οι μπάρες σταθμευσης ποδηλάτων εξασφαλίζουν στους ποδηλάτες ένα αίσθημα ασφάλειας ότι τα ποδήλατα τους είναι ασφαλώς σταθμευμένα καθώς μπορούν να τα κλειδώσουν σε αυτές.

Μπάρες ποδηλάτων συναντάμε έξω από σχολεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εμπορικά κέντρα, καταστήματα, συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών, πολυκατοικιών αλλά και σε κατοικίες ιδιωτών οι οποίοι θέλουν να έχουν σε μία τάξη τα ποδήλατα τους μέσα στο χώρο τους. Αποτελούν μία όμορφη και οικολογική λύση. Ας χρησιμοποιήσουμε λοιπόν τα ποδήλατά μας!

11 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση

11 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση