Μπάρες στάθμευσης ποδηλάτων

Μεταλλικά σταντ για την στάθμευση ποδηλάτων. Αποτελούν μία ιδιαίτερα κομψή, δοκιμασμένη και λειτουργική λύση για την στάθμευση των ποδηλάτων. Παράλληλα οι μπάρες στάθμευσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κλειδώνουν οι ρόδες των ποδηλάτων εάν ο ποδηλάτης έχει κάποιο ειδικό λουκέτο-κλειδιαριά, ασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο το ποδήλατο. Η στήριξη των σταντ γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας βίδες στο δάπεδο.

Οι μπάρες στάθμευσης ποδηλάτων οι οποίες ονομάζονται και σταντ ποδηλάτων, είναι μεταλλικές κατασκευές στις οποίες μπορούμε να ασφαλίσουμε τα ποδήλατά μας. Οι μπάρες ποδηλάτων χρησιμοποιούνται συνήθως σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης έξω από καταστήματα, εταιρείες ή ακόμα και σε δημόσιους χώρους όπως πλατείες, σχολεία, νοσοσκομεία κλπ. Οι μπάρες σταθμευσης ποδηλάτων εξασφαλίζουν στους ποδηλάτες ένα αίσθημα ασφάλειας ότι τα ποδήλατα τους είναι ασφαλώς σταθμευμένα καθώς μπορούν να τα κλειδώσουν σε αυτές.

Μπάρες ποδηλάτων συναντάμε έξω από σχολεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εμπορικά κέντρα, καταστήματα, συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών, πολυκατοικιών αλλά και σε κατοικίες ιδιωτών οι οποίοι θέλουν να έχουν σε μία τάξη τα ποδήλατα τους μέσα στο χώρο τους. Αποτελούν μία όμορφη και οικολογική λύση. Ας χρησιμοποιήσουμε λοιπόν τα ποδήλατά μας!

10 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση
 1. Μπάρα στάθμευσης 3 ποδηλάτων PARKY KUR2-01

  Μπάρα στάθμευσης 3 ποδηλάτων PARKY KUR2-01

  προ ΦΠΑ 136,29 € με ΦΠΑ 169,00 €

  Μεταλλικό σταντ για τη στάθμευση τριών ποδηλάτων. Μάθετε περισσότερα
 2. Μπάρα στάθμευσης για 4 ποδήλατα BRU-4

  Μπάρα στάθμευσης για 4 ποδήλατα BRU-4

  προ ΦΠΑ 72,58 € με ΦΠΑ 90,00 €

  Mπάρα στάθμευσης ποδηλάτων με 4 θέσεις κατασκευασμένη από κουρμπαρισμένες γαλβανιζέ χαλύβδινες μασίφ βέργες Ø12mm και οριζόντια στοιχεία τετράγωνης διατομής 40x40mm.

  Μάθετε περισσότερα
 3. Μπάρα στάθμευσης για 3 ποδήλατα BRU-3

  Μπάρα στάθμευσης για 3 ποδήλατα BRU-3

  προ ΦΠΑ 54,84 € με ΦΠΑ 68,00 €

  Mπάρα στάθμευσης ποδηλάτων με 3 θέσεις κατασκευασμένη από κουρμπαρισμένες γαλβανιζέ χαλύβδινες μασίφ βέργες Ø12mm και οριζόντια στοιχεία τετράγωνης διατομής 40x40mm.

  Μάθετε περισσότερα
 4. Μπάρα στάθμευσης για 2 ποδήλατα BRU-2

  Μπάρα στάθμευσης για 2 ποδήλατα BRU-2

  προ ΦΠΑ 36,29 € με ΦΠΑ 45,00 €

  Mπάρα στάθμευσης ποδηλάτων με 2 θέσεις κατασκευασμένη από κουρμπαρισμένες γαλβανιζέ χαλύβδινες μασίφ βέργες Ø12mm και οριζόντια στοιχεία τετράγωνης διατομής 40x40mm.

  Μάθετε περισσότερα
 5. Αρθρωτή μπάρα στάθμευσης 2 ποδηλάτων βαμμένη WBR-2

  Αρθρωτή μπάρα στάθμευσης 2 ποδηλάτων βαμμένη WBR-2

  προ ΦΠΑ 39,52 € με ΦΠΑ 49,00 €

  Αρθρωτή μπάρα στάθμευσης 2 ποδηλάτων κατασκευασμένη από βαμμένο μεταλλικό πλαίσιο σε λευκό χρώμα και υποδοχές για εναπόθεση των τροχών. Επιτρέπει το άνετο παρκάρισμα των ποδηλάτων χωρίς το κίνδυνο να χτυπιούνται τα τιμόνια μεταξύ τους. Έχει ιδιαίτερα κομψή και compact σχεδιάση ώστε να ταιριάζει διακριτικά σε όλους τους χώρους. Εξαιτίας του έξυπνου σχεδιασμού της μπορεί να μπει διαδοχικά η μία δίπλα στην άλλη για την στάθμευση περισσοτέρων ποδηλάτων.

  Μάθετε περισσότερα
 6. Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων 2 θέσεων GBR-2

  Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων 2 θέσεων GBR-2

  προ ΦΠΑ 59,52 € με ΦΠΑ 73,80 €

  Μεταλλικό σταντ ποδηλάτων δύο θέσεων στάθμευσης κατασκευασμένο από μασίφ γαλβανιζέ σίδηρο και υποδοχές για εναπόθεση των τροχών. Διαθέτει ανακλαστικές ταινίες για να γίνεται ορατό ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό, ενώ είναι κατάλληλο τόσο για ιδιωτικούς όσο και για  δημόσιους χώρους.

  Μάθετε περισσότερα
 7. Μπάρα στάθμευσης για 5 ποδήλατα BRU-5

  Μπάρα στάθμευσης για 5 ποδήλατα BRU-5

  προ ΦΠΑ 92,74 € με ΦΠΑ 115,00 €

  Mπάρα στάθμευσης ποδηλάτων με 5 θέσεις κατασκευασμένη από κουρμπαρισμένες γαλβανιζέ χαλύβδινες μασίφ βέργες Ø12mm και οριζόντια στοιχεία τετράγωνης διατομής 40x40mm.

  Μάθετε περισσότερα
 8. Μπάρα στάθμευσης 5 ποδηλάτων PARKY KUR1-01

  Μπάρα στάθμευσης 5 ποδηλάτων PARKY KUR1-01

  προ ΦΠΑ 160,48 € με ΦΠΑ 199,00 €

  Μεταλλικό σταντ για τη στάθμευση πέντε ποδηλάτων. Μάθετε περισσότερα
 9. Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων 2 θέσεων KBR-2

  Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων 2 θέσεων KBR-2

  προ ΦΠΑ 63,71 € με ΦΠΑ 79,00 €

  Σταθερή μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων δύο θέσεων λευκού χρώματος. Μάθετε περισσότερα
 10. Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων inox RNA-2i

  Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων inox RNA-2i

  προ ΦΠΑ 314,52 € με ΦΠΑ 390,00 €

  Νέο κομψό σταντ ποδηλάτων σε σχήμα έλικας από ανοξείδωτη σωλήνα (INOX). Αποτελεί μία ιδιαίτερα κομψή και δοκιμασμένη λύση για την στάθμευση και ασφάλεια των ποδηλάτων σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους. Μάθετε περισσότερα

10 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση