Τρόποι παράδοσης / παραλαβής

Παράδοση - Παραλαβή προϊόντων

Το κόστος μεταφορικών των προϊόντων δεν περιλαμβάνεται στην αξία της παραγγελίας σας.
Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. 

 
Υπάρχουν διάφορες δυνατότητες παράδοσης / παραλαβής των προϊόντων σας:  

 
1. Μέσω μεταφορικής εταιρείας (πρακτορείο).

2. Παράδοση στον πελάτη με δικά μας μεταφορικά μέσα.
3. Μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier).
4. Παραλαβή από την έδρα μας.

 
Όταν ο συνολικός όγκος και το βάρος της παραγγελίας σας είναι σχετικά μεγάλα τότε η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών. Σε αντίθετη περίπτωση η αποστολή γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier). Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τον πελάτη για τον τρόπο με τον οποίο αποστέλλονται τα προϊόντα. Γενικά οι χρεώσεις μέσω πρακτορείων μεταφορών είναι αρκετά μικρότερες σε σχέση με τις εταιρείες courier. Δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εκ' των προτέρων τις χρεώσεις των courier αφού αυτές διαφέρουν ανά εταιρεία και γι' αυτό θα ήταν καλή ιδέα να επικοινωνήσετε πρώτα με κάποιες από αυτές (Γενική Ταχυδρομική, ACS, SpeedEx) ώστε να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα για εσάς τιμή. Εάν πάλι συνεργάζεστε με κάποια συγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία (πρακτορείο ή courier) μπορείτε να μας ενημερώσετε ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα σε αυτήν.

 
Όταν η διεύθυνση αποστολής είναι σε περιοχή εντός της Αττικής τότε η παράδοση στον πελάτη γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα και η χρέωση είναι 10 ευρώ. Εάν βρίσκεστε εκτός Αττικής το κόστος μεταφοράς από τις εγκαταστάσεις μας έως το πρακτορείο Αθηνών είναι 5 ευρώ. Στη συνέχεια πληρώνετε απευθείας στη μεταφορική εταιρεία μία μικρή χρέωση από το πρακτορείο Αθηνών μέχρι τον προορισμό σας στην επαρχία.

 
Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων εξαρτάται από την διαθεσιμότητα στις εγκαταστάσεις μας και τον χρόνο μεταφοράς από τις εγκαταστάσεις μας μέχρι τον τόπο παράδοσης στον πελάτη. Συνήθως η αποδέσμευση των προϊόντων από την αποθήκη μας γίνεται εντός 3 ημερών από την τραπεζική κατάθεση σε κάποιον από τους εταιρικούς λογαριασμούς μας. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τηλεφωνικά τον πελάτη για τον χρόνο παράδοσης.

 
Επίσης έχετε την επιλογή να παραλάβετε τα προϊόντα από την έδρα μας. Πριν όμως το κάνετε αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε οπωσδήποτε μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα των προϊόντων στην αποθήκη μας.

 
Τέλος σημειώστε ότι η εταιρεία μας δεν λειτουργεί Σάββατα, Κυριακές καθώς και τις επίσημες αργίες.

 
Διαβάστε επίσης την ενότητα "Μέθοδοι Πληρωμής"