Ποιοι είμαστε

 

ecodoors - Η δική σας εταιρεία

Ecodoors, η δική σας εταιρεία!


Από τη στιγμή της δημιουργίας της, οι άνθρωποι της ecodoors οραματίστηκαν μία εταιρεία η οποία θα προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερα από αυτά που ζητάνε και λιγότερα από αυτά που δεν επιθυμούν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα, περισσότερη απλότητα και καινοτομία, εστίαση στις ανάγκες του πελάτη και λιγότερη πολυπλοκότητα και αναμονή. 

 
Αρχικά δραστηριοποιηθήκαμε στον τομέα της ασφάλειας περιμέτρων και καταφέραμε να κατακτήσουμε ηγετική θέση στην Ελλάδα στο χώρο των ρολών/γκαραζοπορτών και μηχανισμών για την αυτοματοποίηση συρόμενων ή ανοιγόμενων θυρών. Στη συνέχεια όμως επεκτείναμε την γκάμα μας εισάγωντας νέα ποιοτικά προϊόντα όπως μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας, προϊόντα στάθμευσης και ρύθμισης της κυκλοφορίας, αυτοματισμούς, συναγερμούς ασφαλείας, κάμερες παρακολούθησης, ψηφιακά καταγραφικά κ.α.

 
Σήμερα η ecodoors μπορεί να σας προμηθεύσει μία ευρεία γκάμα από προϊόντα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, τα οποία βελτιώνουν το σπίτι ή την επιχείρησή σας, κάνοντας την ζωή σας πιο άνετη, εύκολη και ασφαλή.

 
Η εταιρεία μας αποτελείται από πρόσωπα με πολύχρονη εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος καθώς και νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και δημιουργικές ιδέες στη διοίκηση και στις πωλήσεις. 

 
Κατέχουμε σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία ενώ παράλληλα ακολουθούμε τις νέες τάσεις, ενημερωνόμαστε διαρκώς και προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής επενδύοντας συνεχώς στο διαδίκτυο και στις εναλλακτικές μορφές πωλήσεων προς όφελος του τελικού καταναλωτή.

 
Η φιλοσοφία της εταιρίας μας εστιάζει στο βέλτιστο σύστημα διαχείρισης πελατών για την ικανοποίηση των αναγκών τους. Προσπαθεί συνεχώς να ικανοποιεί οποιαδήποτε απαίτηση του καταναλωτή και θεωρεί κάθε πελάτη ως ξεχωριστή μονάδα. Διακρίνεται για προσαρμοστικότητα και ευελιξία. Κάθε προϊόν προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες επιθυμίες του πελάτη και είναι μοναδικό. Επιθυμεί τα προϊόντα της να είναι απλά, αξιόπιστα και οικονομικά. Γι’ αυτό εργάζεται διαρκώς για την καλύτερη δυνατή αναλογία κόστους/απόδοσης ώστε ο τελικός πελάτης να έχει το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια εστιάζουμε διαρκώς στην διανομή ποιοτικών και οικονομικών προϊόντων.

Επιλέγουμε και εμπορευόμαστε αποκλειστικά πιστοποιημένα προϊόντα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Νόρμες/Πρότυπα ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των καταναλωτών.

 
Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας και η δημιουργία ευχαριστημένων πελατών!

 
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλές αγορές!