Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων inox RNA-2i

Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων inox RNA-2i

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

προ ΦΠΑ 314,52 € με ΦΠΑ 390,00 €
Ή

Γρήγορη Επισκόπηση

Νέο κομψό σταντ ποδηλάτων σε σχήμα έλικας από ανοξείδωτη σωλήνα (INOX). Αποτελεί μία ιδιαίτερα κομψή και δοκιμασμένη λύση για την στάθμευση και ασφάλεια των ποδηλάτων σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους.

Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων inox RNA-2i

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

Λεπτομέρειες

Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί μία πολύ όμορφη, δοκιμασμένη αλλά και παράλληλα λειτουργική λύση για την στάθμευση ποδηλάτων. Η στήριξη του σταντ γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο χρησιμοποιώντας στριφώνια στο δάπεδο.

Είναι κατασκευασμένο από σωλήνα INOX διαμέτρου Φ42mm ελικοειδούς σχήματος, πάχους 1.5mm και είναι κατάλληλο για την στάθμευση έως 6 ποδηλάτων καθώς μπορούν να εισέλθουν σε αυτό ποδήλατα και από τις δύο πλευρές. Αποτελείται από δύο σπείρες διαμέτρου ~Φ76cm η καθεμία ενώ το συνολικό μήκος του σταντ είναι ~76cm. Τα τελειώματά του αποτελούνται από ιδιαίτερα κομψά εξαρτήματα INOX.

Ο σκελετός και μία από τις δύο ρόδες του ποδηλάτου μπορούν να κλειδωθούν με κλειδαριά σχήματος U (πέταλο), εμποδίζοντας την εύκολη κλοπή ποδηλάτων με quick release στον τροχό. Έχει πολύ καλή στήριξη στο δάπεδο και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό. Δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα ντεραγιέ των ποδηλάτων, το πάχος ή το μέγεθος των τροχών τους. Ανεξάρτητα εάν το ποδήλατο έχει τροχούς 20'' ή 29'', το κλείδωμα είναι εύκολο και ασφαλές. Οποιοδήποτε ποδήλατο μπορεί να αφαλιστεί εύκολα στο RNA-2i.

Μπορούν να τοποθετηθούν πολά τέτοια σταντ το ένα δίπλα στο άλλο δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μία μεγάλη σπείρα για την στάθμευση περισσότέρων ποδηλάτων.

Είναι κατάλληλο για δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους όπως πλατείες, γήπεδα, σπίτια, γραφεία, εταιρείες, νοσοκομεία, σχολεία, ξενοδοχεία, parkings, cinemas κλπ.

Ένα ιδιαίτερα όμορφο προϊόν το οποίο σχεδιάστηκε με σεβασμό προς το περιβάλλον, τον ποδηλάτη και τον διέρχόμενο τονίζοντας την ανάγκη για την χρήση ποδηλάτων στην καθημερινότητα μας.

Πρόκειται για ένα προϊόν που αγαπούν οι αρχιτέκτονες μηχανικοί καθώς δίνει μία ιδιαίτερη αισθητική στον χώρο τον οποίο τοποθετούνται.


Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων σπιράλ INOX

Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων σπιράλ INOX

Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων σπιράλ INOX

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.