Μοτέρ για συρόμενες αυλόπορτες έως 1400 κιλά Genius Falcon m14 Basic Kit

Μοτέρ για συρόμενες αυλόπορτες έως 1400 κιλά Genius Falcon m14 Basic Kit

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

προ ΦΠΑ 511,29 € με ΦΠΑ 634,00 €
Ή

Γρήγορη Επισκόπηση

Ιταλικός μηχανισμός της εταιρείας Genius S.p.A κατάλληλος για συρόμενες αυλόπορτες ή γκαραζόπορτες με βάρος έως 1400 κιλά και συχνότητα χρήσης έως 40 ανοιγοκλεισίματα στην διάρκεια της ημέρας.

Μοτέρ για συρόμενες αυλόπορτες έως 1400 κιλά Genius Falcon m14 Basic Kit

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

Λεπτομέρειες

Μηχανισμός για συρόμενες πόρτες βάρους μέχρι 1400kg. Ιδιαίτερα αξιόπιστος και ποιοτικός είναι κατάλληλος για βιομηχανική κυρίως χρήση. Η μέγιστη συχνότητα χρήσης του μηχανισμού είναι 40% (στους 20oC) που μεταφράζεται σε μία μέση χρήση 40 κύκλων ανά ημέρα εάν έχουμε μία τυπική πόρτα 5 μέτρων.

H σύνθεση Genius Falcon m14 Basic Kit περιλαμβάνει:

1 x Μοτέρ 230VAC Genius Falcon m14
1 x Μεταλλική βάση στήριξης
1 x Πίνακα ελέγχου Autotech (ηλεκτρονιή πλακέτα)
1 x Ενσωματωμένο δέκτη
1 x Τηλεχειριστήριο Autotech rolling code
4 x Μέτρα μεταλλική κρεμαγιέρα (οδοντωτός κανόνας)
1 x Αναλυτικές οδηγίες χρήσεως 

Η παραπάνω σύνθεση είναι ενδεικτική και μπορεί να επεκταθεί προσθέτωντας και άλλα εξεσουάρ όπως φωτοκύτταρα ασφαλείας, φανούς, μπουτονιέρες, κλειδοδιακόπτες, εξτρά τηλεχειριστήρια κ.α. Δείτε όλα τα αξεσουάρ των αυτοματισμών.

Ο παραπάνω μηχανισμός αποτελεί ιδανική επιλογή όταν θέλουμε να συνδυάσουμε βαριές πόρτες έως 1400 κιλά με σχετικά μεγάλη συχνότητα χρήσης. Σε κάθε περίπτωση βέβαια η συρόμενη πόρτα μας θα πρέπει να λειτουργεί σωστά χειροκίνητα πριν τοποθετηθεί ο μηχανισμός. Αυτό βέβαια ισχύει με όλους τους μηχανισμούς για την αυτοματοποίηση συρόμενων θυρών.

Ο μηχανισμός Genius Falcon m14 αποτελεί την ιδανική επιλογή για βιομηχανίες και επιχειρήσεις όπου η αξιόπιστη και συνεχής λειτουργία της πόρτας είναι ιδιάιτερα σημαντική.

Η εταιρεία Genius S.p.A. είναι θυγατρική της εταιρείας Faac S.p.A. η οποία αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο που κατασκευάζει αυτοματισμούς για πόρτες στην Ιταλία και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου παγκοσμίως. Όπως αντιλαμβάνεστε, με την αγορά ενός μηχανισμού Genius είστε βέβαιοι ότι έχετε κάνει την πιο σωστή επιλογή αφού τα μηχανήματα της Genius παρέχουν υψηλή αξιοποιστία, ποιότητα αλλά και οικονομία.    

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.