Ρολό ανοιχτού τύπου διάτρητο Eco110D

Ρολό ανοιχτού τύπου διάτρητο Eco110D

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

προ ΦΠΑ 0,00 € με ΦΠΑ 0,00 €

Γρήγορη Επισκόπηση

Ρολό ανοιχτού τύπου Eco 110D  από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας εν θερμώ η οποία υποβάλλεται σε διάτρηση με πυκνής διάταξης και μικρής διαμέτρου Φ 2,5mm τρύπες με αποτέλεσμα να παρουσιάζει εξαιρετική διαφάνεια χωρίς να μειώνεται αντίστοιχα ο βαθμός ασφάλειας που παρέχει.

Ρολό ανοιχτού τύπου διάτρητο Eco110D

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

Λεπτομέρειες

Το ρολό ανοιχτού τύπου Eco 110D κατασκευάζεται από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας εν θερμώ η οποία υποβάλλεται σε διάτρηση με πυκνής διάταξης και μικρής διαμέτρου Φ 2,5mm τρύπες με αποτέλεσμα να παρουσιάζει εξαιρετική διαφάνεια χωρίς να μειώνεται αντίστοιχα ο βαθμός ασφάλειας που παρέχουν. Το πάχος της χρησιμοποιούμενης λαμαρίνας είναι πάντα1mm έτσι ώστε να μην παρουσιάζεται μείωση στην αντοχή του ρολού εξαιτίας της διάτρησης.

 Το ύψος του κάθε προφίλ είναι 11cm, ενώ το τελευταίο προφίλ, το οποίο ονομάζεται ''ποδιά ρολού'' είναι ενισχυμένο, ώστε να δίνει στο ρολό μεγαλύτερη στιβαρότητα και το πάχος του είναι πάντα 1,00mm. Στο τελευταίο προφίλ ''ποδιά ρολού'' προσαρμόζεται επίσης ειδικό στεγανωτικό λάστιχο από PVC και ειδική γωνιά. Τα προφίλ στις άκρες τους διαθέτουν πλαστικά τελειώματα από πολυαμίδιο έτσι ώστε να μειώνεται ο θόρυβος και η τριβή καθώς και η αποσυναρμολόγησή τους κατά την μεταφορά και την τοποθέτησή τους.

Το διάτρητο ρολό ανοιχτού τύπου Εco 110D κινείται μέσα σε κατάλληλους οδηγούς. Οι οδηγοί που χρησιμοποιούνται για τα ρολά ανοιχτού τύπου Eco 110D  έχουν βάθος 7cm ή 12cm ανάλογα με το πλάτος του ρολού και διαθέτουν ειδικό στεγανωτικό λάστιχο και βουρτσάκι για απόλυτη στεγανοποίηση και μείωση του θορύβου κατά τη λειτουργία του ρολού.

Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα σε συνδυασμό με κατάλληλους μηχανισμούς ανάλογα με το βάρος του ρολού και τη συχνότητα χρήσης του. Εφοδιάζεται με κουτί καλύψεως σε σχήμα 'Π' ή 'Γ' από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 1,25mm ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της κατασκευής. Είναι κατάλληλα κυρίως για επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα εφόσον συνδυάζουν τη μέγιστη ασφάλεια με τη δυνατότητα προβολής των εμπορευμάτων τους.

Τα προφίλ αυτού του τύπου είναι δυνατόν να συνεργαστούν με τα προφίλ του ρολού κλειστού τύπου μονό προφίλ Eco110,  με τα προφίλ του ρολού κλειστού τύπου μονό προφίλ Eco80, με τα προφίλ του διάφανου ρολού EYEQ  και όλους τους  τύπους δικτυωτών ρολών ανοιχτού τύπου(EcοGrill 7x5-ΜΙΚΡΟ ΜΑΤΙ, EcοGrill 10x11-ΜΕΣΑΙΟ ΜΑΤΙ,  EcοGrill 17x12-ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΙ).

Τα ρολά ανοιχτού τύπου διάτρητα καθώς και όλα τα παρελκόμενά τους βάφονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας σε φούρνο.

 

ρολό ασφαλείας διάτρητο

 

 

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.