Ρολό ανοιχτού τύπου δικτυωτό Μικρό μάτι Eco Grill 7x5

Ρολό ανοιχτού τύπου δικτυωτό Μικρό μάτι Eco Grill 7x5

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

προ ΦΠΑ 0,00 € με ΦΠΑ 0,00 €

Γρήγορη Επισκόπηση

 Δικτυωτό ρολό ανοιχτού τύπου-μικρό μάτι (7x5)cm  από  βέργες γαλβανισμένου σιδήρου Φ8 mm κυκλικής διατομής.

Ρολό ανοιχτού τύπου δικτυωτό Μικρό μάτι Eco Grill 7x5

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

Λεπτομέρειες

Το δικτυωτό ρολό ανοιχτού τύπου-μικρό μάτι (7x5) κατασκευάζεται από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου Φ8 mm κυκλικής διατομής, οι οποίες αφού διαμορφωθούν σε πρέσσα ενώνονται μεταξύ τους με ισχυρούς συνδέσμους δημιουργώντας  ανοίγματα ρόμβου (7x5)cm. Είναι τύπος ρολού κατασκευασμένος σε μεγάλο ποσοστό χειροποίτητα από έμπειρους τεχνικούς. Το τελευταίο προφίλ είναι κλειστού τύπου και ενισχυμένο έτσι ώστε να δίνει μεγαλύτερη στιβαρότητα στην κουρτίνα του ρολού. Χρησιμοποιείται κυρίως σε χρυσοχοεία ή σε καταστήματα με μικρού μεγέθους εμπορεύματα τα οποία επιθυμούν να συνδυάσουν την ασφάλεια με την ευκολία προβολής των εμπορευμάτων τους.

Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα σε συνδυασμό με κατάλληλους μηχανισμούς ανάλογα με το βάρος του ρολού και τη συχνότητα χρήσης του. Εφοδιάζεται με κουτί καλύψεως σε σχήμα 'Π' ή 'Γ' από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 1,25mm ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της κατασκευής.

Το δικτυωτό ρολό ανοιχτού τύπου EcoGrill (7x5)-μικρό μάτι είναι δυνατόν να συνεργαστεί με τα προφίλ του ρολού κλειστού τύπου μονό προφίλ Eco110, με τα προφίλ του ρολού κλειστού τύπου μονό προφίλ Eco80, με  τα προφίλ του ρολού ανοιχτού τύπου διάτρητο Eco110D, τα προφίλ του ρολού ανοιχτού τύπου διάτρητο Eco80D και  τους  δύο άλλους τύπους δικτυωτών ρολών ανοιχτού τύπου( EcοGrill 10x11-Μεσαίο μάτι και  EcοGrill 17x12-Μεγάλο μάτι) .Τα δικτυωτά ρολά ανοιχτού τύπου-μικρό μάτι καθώς και όλα τα παρελκόμενά τους βάφονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας σε φούρνο.

 

ρολό δικτυωτό

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.