Ρολό κλειστού τύπου μονό προφίλ Eco 110

Ρολό κλειστού τύπου μονό προφίλ Eco 110

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

προ ΦΠΑ 0,00 € με ΦΠΑ 0,00 €

Γρήγορη Επισκόπηση

Ρολό κλειστού τύπου μονό προφίλ  από επίπεδη γαλβανιζέ λαμαρίνα.

Ρολό κλειστού τύπου μονό προφίλ Eco 110

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

Λεπτομέρειες

 

 

Το ρολό κλειστού τύπου μονό προφίλ Eco 110 κατασκευάζεται από επίπεδη γαλβανιζέ λαμαρίνα.

 

Το πάχος της λαμαρίνας ποικίλλει από 0,6mm έως 1,2mm και επιλέγεται με βάση τις απαιτήσεις της κατασκευής σε ανεμοπίεση, σε συνάρτηση πάντα με το πλάτος του ρολού. Το πλάτος του κάθε προφίλ είναι 11cm, ενώ το τελευταίο προφίλ, το οποίο ονομάζεται ''ποδιά ρολού'' είναι ενισχυμένο, ώστε να δίνει στο ρολό μεγαλύτερη στιβαρότητα και το πάχος του είναι πάντα 1,00mm.

Στο τελευταίο προφίλ ''ποδιά ρολού'' προσαρμόζεται επίσης ειδικό στεγανωτικό λάστιχο από PVC και ειδική γωνιά. Τα προφίλ στις άκρες τους διαθέτουν πλαστικά τελειώματα από πολυαμίδιο έτσι ώστε να μειώνεται ο θόρυβος και η τριβή.

Το ρολό κινείται μέσα σε κατάλληλους οδηγούς. Οι οδηγοί που χρησιμοποιούνται για τα ρολά κλειστού τύπου  Eco 110  έχουν βάθος 7cm ή 12cm ανάλογα με το πλάτος του ρολού και διαθέτουν ειδικό στεγανωτικό λάστιχο και βουρτσάκι για απόλυτη στεγανοποίηση και μείωση του θορύβου κατά τη λειτουργία του ρολού. Επίσης σε μεγάλες απαιτήσεις ανεμοπίεσης προσαρμόζονται ειδικά 'Π' και αγγύρια τα οποία συμβάλλουν στην ανθεκτικότητα σε περιπτώσεις πρόσκρουσης πολύ δυνατών ανέμων.

Στο ρολό κλειστού τύπου Εco 110 είναι δυνατόν να τοποθετηθούν ειδικά διάφανα πολυκαρμπονικά τζαμάκια για φωτισμό και προβολή των εμπορευμάτων ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής. (max πυκνότητα σε τζαμάκια 5 τεμ/m πλάτους).

Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα σε συνδυασμό με κατάλληλους μηχανισμούς ανάλογα με το βάρος του ρολού και τη συχνότητα χρήσης του. Εφοδιάζεται με κουτί καλύψεως σε σχήμα 'Π' ή 'Γ' από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 1,25mm ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της κατασκευής.

Τα ρολά από επίπεδο προφίλ λαμαρίνας αποτελούν την πιο προσιτή λύση για ρολά όλων των μεγεθών. Είναι κατάλληλα για γκαράζ αυτοκινήτων, καταστήματα και βιομηχανίες. Τα προφίλ αυτού του τύπου είναι δυνατόν να συνεργαστούν με τα προφίλ του ρολού κλειστού τύπου μονό προφίλ Eco80, με τα προφίλ του διάφανου ρολού EYEQ, τα προφίλ του ρολού ανοιχτού τύπου διάτρητο Eco110D, τα προφίλ του ρολού ανοιχτού τύπου διάτρητο Eco 80D και όλους τους  τύπους δικτυωτών ρολών ανοιχτού τύπου(EcοGrill 7x5-ΜΙΚΡΟ ΜΑΤΙ, EcοGrill 10x11-ΜΕΣΑΙΟ ΜΑΤΙ,  EcοGrill 17x12-ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΙ).

Τα ρολά κλειστού τύπου μονό προφίλ Eco110 καθώς και όλα τα παρελκόμενά τους βάφονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας σε φούρνο.

 

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.