Ασύρματη wifi δικτυακή IP κάμερα παρακολούθησης StarVedia IC202w

Ασύρματη wifi δικτυακή IP κάμερα παρακολούθησης StarVedia IC202w

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

προ ΦΠΑ 160,48 € με ΦΠΑ 199,00 €
Ή

Γρήγορη Επισκόπηση

Ασύρματη wifi δικτυακή κάμερα IP μέσω internet με πολύ εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση (plug n play). Συνδέεται μέσω wifi με το ασύρματο router σας. Η ιδανική κάμερα για να αυξήσετε την ασφάλεια στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Δείτε τι συμβαίνει στο χώρο σας από οπουδήποτε μέσω internet χρησιμοποιώντας κινητό Android ή iPhone.

Ασύρματη IP κάμερα StarVedia IC202w

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

 • Ασύρματη IP κάμερα StarVedia IC202w

Λεπτομέρειες

Ασύρματη wifi δικτυακή IP κάμερα παρακολούθησης StarVedia IC202w

Κύρια χαρακτηριστικά

 • Εύκολη πρόσβαση στην κάμερα από οποιονδήποτε υπολογιστή στον κόσμο διαθέτει σύνδεση στο internet μέσω κατάλληλου password και λογισμικού που περιλαμβάνεται (Δεν χρειάζονται περίπλοκες ρυθμίσεις στα DNS και δεν απαιτείται static IP).
 • Εύκολη σύνδεση μέσω ασύρματου internet wifi
 • Δυνατότητα να βλέπετε το βίντεο είτε από το κινητό σας είτε από τον υπολογιστή σας.
 • Υποστηρίζει συμπίεση MPEG-4
 • Η ανάλυση των εικόνων είναι 640x480 pixels στα 30 fps (εικόνες ανά δευτερόλεπτο)
 • Μαζί με την κάμερα περιλαμβάνεται ειδικό πρόγραμμα διαχείρισης καμερών.
 • Μπορείτε να βλέπετε video από το τοπικό δίκτυό σας ή από το internet.
 • Ανίχνευση κίνησης και ειδοποίηση μέσω E-mail.
 • Ενσωματωμένος Web server με δυνατότητα ελέγχου μέσω web browser.
 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο για ταυτόχρονη λήψη ήχου.
 • Δυνατότητα χρονικού προγραμματισμού της κάμερας.
 • Δυνατότητα αναβάθμισης των προγραμμάτων της κάμερας Online.
 • Συνεχής αυτοέλεγχος των λειτουργιών της κάμερας για πρόληψη προβλημάτων στην λειτουργία.
 • Ταυτόχρονη σύνδεση μέχρι και 20 χρηστών σε μία κάμερα.


 Ασύρματη wifi δικτυακή IP κάμερα παρακολούθησης StarVedia IC202w


Γενική περιγραφή

Πρόκειται για μία IP κάμερα η οποία δεν χρειάζεται κανέναν πολύπλοκο προγραμματισμό για την λειτουργία της. Από τη στιγμή που θα την βγάλετε από το κουτί της, αρκούν μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να αρχίσετε να την χρησιμοποιείτε.

Πρόκειται πιθανώς για την μοναδική πραγματικά IP κάμερα στον κόσμο αφού ακόμα και εάν αλλάξει η IP στο router σας δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα σε αντίθεση με τις περισσότερες IP κάμερες της αγοράς οι οποίες απαιτούν πολύπλοκες ρυθμίσεις DNS στο router, τις οποίες δυσκολεύονται να πραγματοποιήσουν ακόμα και έμπειροι τεχνικοί.

Η ιδέα πίσω από τις κάμερες της STARVEDIA είναι απλή. Αφήνει στο χρήστη τα εύκολα και αναλαμβάνει εκείνη τις πολύπλοκες ρυθμίσεις παρασκηνιακά. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι απλά να την βάλετε στην πρίζα, να την συνδέσετε στο router (ενσύρματα ή ασύρματα) και να εισάγετε το αναγνωριστικό της (password). Όλα τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα αφού η STARVEDIA είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που παρέχει ολοκληρωμένη δικτυακή διαχείριση μέσω internet με δικές της υποδομές σε Video Servers. Με άλλα λόγια δεν χρειάζεται να εισέλθετε στο router σας για να ανοίξετε πόρτες, να κάνετε port forwarding, να δημιουργήσετε λογαριασμό dyndns που απαιτείται σε περίπτωση που έχετε δυναμική IP και άλλες τεχνικές εργασίες που στον περισσότερο κόσμο είναι άγνωστες.

Όσοι έχουν μία μικρή εμπειρία με IP κάμερες θα γνωρίζουν τα παραπάνω προβλήματα, τα οποία πολλές φορές δεν είναι σε θέση να λύσουν ούτε έμπειροι τεχνικοί. Οι κάμερες της SΤARVEDIA είναι πραγματικές IP cameras και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να τις χρησιμοποιούν ακόμα και άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την τεχνολογία.

Ένα από τα βασικά τους πλεονεκτήματα επίσης είναι ότι σε περίπτωση που έχετε δυναμική IP, που είναι και το πιο πιθανό, δηλαδή η διεύθυνση σας στο internet αλλάζει κάθε φορά που συνδέεστε σε αυτό, δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως καμία ενέργεια αφού οι Servers της STARVEDIA αναλαμβάνουν να ανανεώσουν την IP χωρίς καν να το καταλάβετε, με αποτέλεσμα την αδιάλειπτη λειτουργία της κάμερας.

Θα σας συμβουλεύαμε λοιπόν πριν προβείτε στην αγορά οποιασδήποτε IP κάμερας να βεβαιωθείτε ότι δεν απαιτεί πολύπλοκες ρυθμίσεις στο router σας και στο διαχειριστικό της μενού, αφού η εμπειρία δείχνει ότι είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν από έναν απλό χρήστη.

Αποκτήστε λοιπόν και εσείς την μοναδική IP κάμερα στον κόσμο που απλά την βάζετε στην πρίζα και λειτουργεί (πραγματική Plug & Play) και δείτε τι συμβαίνει στο χώρο σας μέσω κινητού τηλεφώνου. Η STARVEDIA έχει αναπτύξει εφαρμογές (apps) τόσο σε iPhone όσο και σε Android κινητά ώστε να έχετε πρόσβαση στην κάμερα μέσω internet σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και εάν βρίσκεστε.


Παρακολουθήστε το σπίτι σας όταν είστε μακριά

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ασύρματη σύνδεση στο router με wifi 802.11 b/g και ασφάλεια WPA-PSK(2).
 • Περιέχει video software (VMS) που υποστηρίζει έως 36 κανάλια
 • Υποστηρίζει εφαρμογές για iPhone και Android κινητά (3G ή wifi)
 • Δυνατότητα σύνδεσης με δικτυακό δίσκο (NAS) και αυτόματη ανίχνευση (NAS scan)
 • Λειτουργεί χωρίς να απαιτείται σύνδεση με κάποιο PC
 • Υποστηρίζει ActiveX video σε Microsoft IE browser
 • Δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού
 • Δυνατότητα ειδοποίησης στο κινητό σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης (motion alarm)Εύκολη εγκατάσταση

1. Μπροστά όψη κάμερας

Δικτυακή IP κάμερα παρακολούθησης StarVedia IC2022. Πίσω όψη κάμερας


Ασύρματη wifi δικτυακή IP κάμερα παρακολούθησης StarVedia IC202w 


3. Σχέδιο σύνδεσης κάμερας


Ασύρματη wifi δικτυακή IP κάμερα παρακολούθησης StarVedia IC202w4. Σχέδιο σύνδεσης με το internet


 Ασύρματη wifi δικτυακή IP κάμερα παρακολούθησης StarVedia IC202w


Περιγραφή

Η δικτυακή ασύρματη wifi IP κάμερα IC202w έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην «φιλικότητα προς τον χρήστη» (user friendly). Ο καθένας μπορεί να εγκαταστήσει πολύ εύκολα και γρήγορα την κάμερα έχοντας πρόσβαση σε αυτή οπουδήποτε και να βρίσκεται στον κόσμο μέσω του λογισμικού CamView για κινητά Android ή iPhone χωρίς να χρειάζεται να πραγματοποιήσει πολύπλοκες ρυθμίσεις DNS ή αλλαγές στο router. Πολύ απλά την βάζετε στην πρίζα και λειτουργεί (plug & play). Μέσω της τεχνολογίας 3GPP/ISMA οι χρήστες μπορούν να δουν τι καταγράφει η κάμερα σε πραγματικό χρόνο (real time) μέσω internet από το κινητό τους οπουδήποτε και όποτεδήποτε. Η διαφορά με τις άλλες IP κάμερες είναι ότι υπάρχει εφαρμογή την οποία κατεβάζουν οι χρήστες από το κινητό τους μέσω Apple Store ή Android Store επομένως δεν χρειάζεται ο χρήστης να διαθέτει στατική διεύθυνση (static IP) για την σύνδεση στο internet. Υπάρχουν διάφορες παράμετροι τις οποίες μπορεί να αλλάξει ο χρήστης μέσω της εφαρμογής όπως για παράδειγμα ανάλυση (resolution), συχνότητα μετάδοσης (frame rate), ταχύτητα (bandwidth) οι οποίες βέβαια διαφέρουν όταν βλέπουμε εικόνα από PC ή κινητό.

Η κάμερα IC202w παρέχει την καλύτερη ποιότητα στην κατηγορία της και τέλεια απόδοση σε ότι αφορά στην εσωτερική και απόμακρυσμένη παρακολούθηση χώρων. Επιτυγχάνει επίσης την καλύτερη αξιοποίηση του bandwith προσφέροντας ανάλυση 640x480pixels, 30 frames/δευτερόλεπτο και πραγματική MPEG4 συμπίεση εικόνας. Η κάμερα διαθέτει επίσης ενσωματωμένο μικρόφωνο το οποίο δίνει στους χρήστες την δυνατότητα όχι μόνο να παρακολουθούν αλλά και να ακούν το χώρο τους.

Η κάμερα διαθέτει λειτουργία NAS που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε δικτυακός δίσκος NAS μπορεί να μετατραπεί σε συσκευή καταγραφής εικόνας (NVR). Παρέχεται επίσης η δυνατότητα από το software της κάμερας για χρονοπρογραμματισμό καθώς και αποστολή emails σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης. Οι χρήστες φυσικά μπορούν να δουν την εικόνα που καταγράφει η κάμερα μέσω του υπολογιστή χρησιμοποιώντας Internet Explorer με ActiveX.

H IP κάμερα IC202w συνδέται ασύρματα στο router σας μέσω internet wifi ενώ διαθέτει επίσης θύρα Ethernet η οποία συνδέεται μέσω καλωδίου στο router σας (το καλώδιο περιλαμβάνεται στην συσκευασία).

Αποτελεί την ιδανική λύση για να αυξήσετε την ασφάλεια σε σπίτια, γραφεία, μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις μέσω τοπικού δικτύου ή internet.


Κάμερες παρακολούθησης μέσω internet εύκολης εγκατάστασης

Ποιότητα εικόνας

Η ποιότητα του βίντεο εξαρτάται από τις ρυθμίσεις παραμέτρων video και την ποιότητα του δικτύου. Εάν θέλετε να έχετε καλύτερη ποιότητα βίντεο, θα πρέπει να θέσετε υψηλότερη ανάλυση και υψηλότερο ρυθμό προβολής καρέ (frame rate). Αυτό είναι καλό, όταν βλέπετε το βίντεο σε τοπικό επίπεδο στο ίδιο δίκτυο. Εάν όμως επιθυμείτε να δείτε το βίντεο εξ αποστάσεως μέσω του διαδικτύου, θα πρέπει να γνωρίζετε την ταχύτητα του Internet (bandwidth) που συνδέται στο δίκτυο του σπιτιού σας. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο μεγαλύτερη είναι ταχύτητα στο internet τόσο καλύτερη είναι και η ποιότητα της εικόνας. Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι, όταν υπάρχει ταυτόχρονη σύνδεση από πολλούς χρήστες απαιτείται μεγαλύτερο bandwidth.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές της IP κάμερας StarVedia IC202w

Τύπος

IC202w

Τροφοδοσία

DC 5V, 1A

Επεξεργαστές

RISC CPU, λογισμικό video processing και compression.

Network interface

Ethernet 10BaseT/100BaseTX, Auto-MDIX, RJ-45

Wireless interface

IEEE 802.11g 6 - 54 Mbps
IEEE 802.11b 1 - 11 Mbps
Ενέργεια μετάδοσης: 14.5dBm typically @ 802.11g
17.5dBm typically @ 802.11b
Ευαισθησία δέκτη: 54Mbps: Typical -73dBm @ 10% PER
11Mbps: Typical -86dBm @ 10% PER
Ενίσχυση κεραίας: 1.8 dBi

Αισθητήρας Εικόνας

RGB VGA 1/4 inch CMOS
Αυτόματος έλεγχος έκθεσης, αυτόματη εξισορρόπηση λευκού, αυτόματος έλεγχος ενίσχυσης, αυτόματος έλεγχος φωτεινότητας.

Ευαισθσία Φωτός

0.2 Lux

Φακός

3.2 mm, F2.0, γωνία θέασης: 60.3°, σταθερό διάφραγμα.
Έκταση εστίασης: 30 cm στο άπειρο

Κουμπιά

Ένα κουμπί για επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Δείκτες

Ένα LED ένδειξης για σύνδεση στο internet
Ένα LED ένδειξης για Ethernet σύνδεση
Ενεργό/Ανενεργό – Ρυθμιζόμενο μέσω web

Συμπίεση βίντεο

MPEG-4 Part 2 (ISO/IEC 14496-2) με ανίχνευση κίνησης, profiles: Simple Profile, level 0-3

Ρυθμός καρέ

Έως και 30 fps σε όλες τις αναλύσεις

Video streaming

MPEG-4
Ξεχωριστές ρυθμίσεις ρυθμού καρέ, ανάλυση και bandwidth για PC και κινητό τηλέφωνο.

Ρυθμίσεις βίντεο

Ανάλυση: VGA(640x480), QVGA(320x240), QQVGA(160x120)
Bandwidth : 64k, 128k, 256k, 512k, 768k, 1M, 1.2M, 1.5M bps
Ρυθμός καρέ (frame rate): 5, 10, 15, 20, 25, 30 fps

Audio

Ενσωματωμένο μικρόφωνο για λήψη ήχου
Συμπίεση ήχου:MP2 audio, AMR-NB για 3GPP/ISMA(RTSP streaming)

Ασφάλεια

Κωδικοί διαχείρισης μέσω internet: username/password
Κωδικοί παρακολούθησης βίντεο: ID/password
Ασφάλεια WiFi: WEP και WPA

Εγκατάσταση, διαχείριση και συντήρηση

Οδηγίες εγκατάστασης και ρυθμίσεων σε CD
Αυτόματη ρύθμιση αντιγράφων ασφαλείας και επανάκτηση
Πρόγραμμα διαχείρισης κάμερας CamView
Αναβάθμιση λογιστικού μέσω FTP

Ελάχιστες απαιτήσεις browsing και προγράμματος διαχείρισης κάμερας

Ενσωματωμένο server για κανονική πρόσβαση σε web browser, Pentium 4(ή ισοδύναμο AMD) CPU 1.0 GHz ή υψηλότερη,1 GB RAM

Υποστηριζόμενα πρωτόκολα

IPv4, HTTP, TCP, ICMP, RTSP, RTP, UDP, IGMP, RTCP, SMTP, SNTP, FTP, DHCP, UPnP, ARP, DNS, PPPoE, etc.

Παρελκόμενα (συμπεριλαμβάνονται)

Τροφοδοτικό, βάση κάμερας, καλώδιο RJ45 ethernet, οδηγός γρήγορης εγκατάστασης, CD με αναλυτικές οδηγίες ρυθμίσεων και χρήσης, πρόγραμμα διαχείρισης και παρακολούθησης κάμερας, κεραία, κάρτα με κωδικούς κάμερας (ID και Password).

Πρόγραμμα διαχείρισης παρακολούθησης βίντεο

Εφαρμογή για διαχείριση και παρακολούθηση βίντεο για μέχρι 36 κάμερες.

Αριθμός χρηστών

Μέχρι και 20 ταυτόχρονοι χρήστες με μετάδοση unicast (εξαρτάται από τις ρυθμίσεις του βίντεο)

Διαχείριση συμβάντων και ειδοποιήσεων

Συμβάντα ενεργοποιημένα από ανίχνευση κίνησης
Ειδοποίηση με αποστολή εικόνων JPEG μέσω FTP και/ή email

Διαστάσεις (υψxπλxβαθ)
και βάρος

125 x 75 x 35 mm, 250 g, συμπεριλαμβανομένης της βάσης, μη συμπεριλαμβανομένου του τροφοδοτικού

Εγγρίσεις - Πιστοποιητικά

EMC - CE, FCC Part 15 Subpart B Class B
Wireless RF - CE, FCC Part 15 Subpart C
Power supply: FCC, UL EN 60950

Συνθήκες λειτουργίας

0-50°C
Υγρασία 20 - 80% RH (μη συμπυκνωμένη)


Οι κάμερες IP όταν συνδυάζονται με συστήματα συναγερμών ασφαλείας παρέχουν μία ολοκληρωμένη προστασία για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την ασφάλεια της περιουσίας σας!

Προστατεύστε τη οικογένεια και την περιουσία σαςΒίντεο παρουσίασης προϊόντος (στα αγγλικά)


 

Εγχειρίδια - Φυλλάδια

Τεχνικά χαρακτηριστικά IP κάμερας StarVedia IC202w
Εγχειρίδιο χρήσης και εγκατάστασης IP κάμερας StarVedia IC202w
Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης IP κάμερας StarVedia IC202w

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.