Συναγερμός ασύρματος με τηλεφωνητή DYL-7ER Basic Kit

Συναγερμός ασύρματος με τηλεφωνητή DYL-7ER Basic Kit

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

προ ΦΠΑ 47,58 € με ΦΠΑ 59,00 €
Ή

Γρήγορη Επισκόπηση

Οικονομικός ασύρματος συναγερμός σπιτιού mini με τηλεφωνητή που δεν χρειάζεται ρεύμα ή μπαταρίες. Το μοναδικό σύστημα συναγερμού που η κεντρική μονάδα δεν χρειάζεται ούτε μπαταρίες ούτε σύνδεση σε παροχή ρεύματος αφού τροφοδοτείται αυτόματα μόλις το συνδέσετε με την τηλεφωνική γραμμή του σπιτιού σας.

Συναγερμός ασύρματος με τηλεφωνητή DYL-7ER Basic Kit

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

Λεπτομέρειες

Ένας πολύ μικρός σε μέγεθος αλλά πλήρης σε δυνατότητες συναγερμός που εγκαθίσταται πολύ εύκολα σε οποιοδήποτε σπίτι ή γραφείο. Στην βασική του έκδοση περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο και μία ασύρματη μαγνητική επαφή αλλά μπορείτε να τον επεκτείνετε όσο θέλετε με πρόσθετα αισθητήρια (παγίδες, ραντάρ, τηλεχειριστήρια κλπ)

Το μοναδικό σύστημα συναγερμού που η κεντρική του μονάδα δεν χρειάζεται ούτε μπαταρίες ούτε σύνδεση σε παροχή ρεύματος αφού τροφοδοτείται αυτόματα μόλις το ενώσετε με την τηλεφωνική γραμμή του σπιτιού σας.

Μόλις ο συναγερμός δεχθεί σήμα από κάποιο αισθητήριο η πατηθεί το μπουτόν πανικού αρχίζει και καλεί κυκλικά 3 φορές τα νούμερα τηλεφώνου που έχουμε προγραμματίσει μέχρι κάποιος από τους χρήστες να δώσει εντολή απενεργοποίησης στο συναγερμό. Όσο το σύστημα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού δεν κτυπάει στον χώρο κανένας ήχος σειρήνας. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα κατάλληλο για ηλικιωμένα άτομα ή παιδιά που μπορεί αφενός να τρομάξουν από τον έντονο ήχο και αφετέρου δεν θα είναι πιθανώς σε θέση να απενεργοποιήσουν την σειρήνα με τον σωστό χειρισμό (πληκτρολόγηση κωδικού κλπ). Το μόνο που θα συμβεί είναι να καλέσει τα τηλέφωνα που πρέπει και αν κάποιος από τους καλούμενους το επιθυμεί να απενεργοποιήσει το σύστημα.

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.