Ηλεκτρονικός πίνακοδέκτης ελέγχου για ρολά Autotech iQ-1000

Ηλεκτρονικός πίνακοδέκτης ελέγχου για ρολά Autotech iQ-1000

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

προ ΦΠΑ 29,76 € με ΦΠΑ 36,90 €
Ή

Γρήγορη Επισκόπηση

Ηλεκτρονική πλακέτα για τηλεχειρισμό ρολών 230VAC (μονοφασικά) με ενσωματωμένο δέκτη (συμβατό με τα τηλεχειριστήρια RCX).

Ηλεκτρονικός πίνακοδέκτης ελέγχου για ρολά Autotech iQ-1000

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

Λεπτομέρειες

Ηλεκτρονικός πινακοδέκτης ελέγχου (πλακέτα με ενσωματωμένο δέκτη) για ρολλά, τύπου iQ-1000, της εταιρείας Autotech. Είναι κατάλληλος για ρολλά που τροφοδοτούνται από μονοφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα 230 V AC και διαθέτουν δικούς τους τερματικούς διακόπτες (η πλακέτα δεν τους αναγνωρίζει - απαιτούνται ώστε να διακόψουν την τάση πριν περάσουν τα 2min χρόνος ασφαλείας εντός των οποίων ο πίνακας διακόπτει αυτόματα την τάση).

Η πλακέτα αποτελεί μία πολύ οικονομική λύση για τον τηλεχειρισμό ρολών. Πρέπει να πρόσεξετε ωστόσο ότι ο πινακοδέτης δεν υποστηρίζει φωτοκύτταρα ασφαλείας, αυτόματο κλείσμο και δεν αναγνωρίζει τυχόν τερματικούς διακόπτες του μοτέρ.

  • Μέγιστη ένταση ρεύματος μοτέρ: 5A/250VAC
  • Ενσωματωμένος δέκτης τηλεχειρισμού 433.92 MHz, κυλιόμενου κωδικού.
  • Είσοδος για εντολή από μπουτόν (BUTTON).
  • Μέγιστος χρόνος διατήρησης διακοπτών στην κλειστή θέση: 2 min (για λόγους ασφαλείας, στην περίπτωση που αστοχήσει κάποιος τερματικός διακόπτης του μοτέρ)
  • Δεν υποστηρίζει φωτοκύτταρα ασφαλείας ούτε κάνει αυτόματη αναγνώριση της διακοπής της τάσης από τους τερματικούς του μοτέρ. Προορίζεται κυρίως για μικρά οικιακά ρολλά παραθύρων που λειτουργούν με τάση 230 VAC.
  • Πολύ εύκολη συνδεσμολογία και προγραμματισμός τηλεχειριστηρίων.
  • Εξαιρετικά συμπαγής κατασκευή. Διαστάσεις: 44x44x25 mmAUTOTECH iQ-1000 - Ηλεκτρονικός πινακοδέκτης ελέγχου για ρολλά 230 VAC

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.