Λάστιχα προστασίας τοίχων

Προστατευτικά λάστιχα τοίχων για γκαράζ και χώρους στάθμευσης. Προστατεύουν τις πόρτες των αυτοκινήτων και τους τοίχους. Ιδιαίτερα χρήσιμα για στενά γκαράζ ή πολυσύχναστους χώρους στάθμευσης σε εμπορικά κέντρα, σινεμά κλπ.

Τα επιτοίχια λάστιχα εάν συνδυαστούν με τις γωνιές προστασίας από ελαστικό προσφέρουν αποτελεσματική προστασία σε τοίχους και γωνίες κολωνών σε πολυσύχαστους χώρους από την κυκλοφορία τροχοφόρων. Τα βαρέως τύπου επιτοίχια λάστιχα και οι γωνιές ασφαλείας έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν ανώτερη προστασία από σοβαρές ζημίες που προκαλούνται από την κυκλοφορία τροχοφόρων.

Είναι κατάλληλα για την προστασία των τοίχων, τις γωνίες τοίχων σε κατασκευαστικούς, αποθηκευτικούς χώρους, σε χώρους φόρτωσης προιόντων, στους διαδρόμους νοσοκομείων αλλά και σε άλλες πολλες εφαρμογές. Επίσης χρησιμοποιούνται σε χώρους στάθμευσης για να προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις προστασίας τόσο στους τοίχους όσο και στα ίδια τα οχήματα μια και ελαχιστοποιούν τις περιπτώσεις πρόσκρουσης και τριβής των οχημάτων με τα τοιχώματα.
Τα λάστιχα προστασίας τοίχων παρέχουν άριστη προστασία και είναι
κατάλληλα για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους ενώ παράλληλα μειώνουν το κόστος συντήρησης τόσο των κτιρίων όσο και των οχημάτων.

2 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση

2 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση