Σαμαράκια δρόμων

Σαμαράκια για μείωση της ταχύτητας

Σαμαράκια δρόμων για μείωση της ταχύτητας. Αναγκάζουν τους οδηγούς των αυτοκινήτων ή άλλων οχημάτων να μειώσουν την ταχύτητά τους προκειμένου να περάσουν με ασφάλεια οι πεζοί από τις διαβάσεις κοντά στις οποίες συνήθως τοποθετούνται.

Τα σαμαράκια ή μειωτές ταχύτητας λόγω της κατασκευής τους χρησιμοποιούνται για να μειωθεί η ταχύτητα των αυτοκινήτων. Τα σαμαράκια κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο λάστιχο, πλαστικό ή καουτσούκ. Τα πλεονεκτήματα της εκδοχής από ανακυκλωμένο λάστιχο είναι ότι με συνέπεια θα κρατήσουν το αρχικό φωτεινό τους χρώμα με το οποίο θα γίνονται αντιληπτά από τους οδηγούς σε αρκετά μεγάλη απόσταση.

Η χρήση των μειωτών ταχύτητας είναι διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο, και τα συναντάμε συνήθως σε περιοχές όπου οι ταχύτητα των οχημάτων είναι εκ του νόμου χαμηλή, συνήθως 40 km ή 8 έως 16 km / h σε χώρους στάθμευσης. Αν και τα σαμαράκια ή μειωτές ταχύτητας είναι πολύ αποτελεσματικά στην χαμηλή διατήρηση της ταχύτητας των οχημάτων, η χρήση τους είναι συχνά αμφιλεγόμενη, καθώς μπορούν να προκαλέσουν τραντάγμα και, ενδεχομένως, βλάβες των οχημάτων εάν τα αυτοκίνητα τα περάσουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Επίσης είναι δυνατόν να προκαλέσουν βλάβες σε αυτοκίνητα που η απόσταση τους από το έδαφος είναι μικρή (χαμηλωμένα), όπως είναι τα σπορ αυτοκίνητα ακόμα και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες. Τέλος τα σαμαράκια μπορούν επίσης να αποτελέσουν σοβαρό κίνδυνο για τους μοτοσικλετιστές και ποδηλάτες εάν δεν γίνουν αντιλιπτά ωστόσο εάν τα παρατηρήσουν και ελαττώσουν ταχύτητα μπορούν να τα περάσουν χωρίς καμία αντίσταση.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Μαύρος & κίτρινος συνδυασμός χρωμάτων για μεγαλύτερη ορατότητα.
  • Το βασικό υλικό κατασκευής τους είναι το καουτσούκ το οποίο βοηθά στην καλύτερη πρόσφυση στο δρόμο.
  • Ανθεκτικά σε υψηλή υγρασία και θερμοκρασία.
  • Άμεση εγκατάσταση με την εφαρμογή βιδών.
  • Η αρθρωτή τους σχεδίαση παρέχει εύκολη εγκατάσταση.
  • Οι ανακλαστήρες & τα γυάλινα στοιχεία που υπάρχουν εξασφαλίζουν καλύτερη όρατλοτητα τη νυχτα..
  • Ο σχεδιασμός τους καθιστά εύκολη την απομάκρυνση του νερού της βροχής.
  • Δεν χρειάζεται να βαφτούν ξανά και ξανά λόγω του προ-βαψίματός τους με αποτέλεσμα το κόστος βαψίματος να είναι μηδενικό.
  • Μηδενικές πιθανότητες να φθαρούν από τα ελαστικά των οχημάτων και τις περιβαλλοντικές συνθήκες.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε αριθμό από σαμαράκια καθώς ο σχεδιασμός τους /τα τμήματα είναι σε κομμάτια.

21 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση

21 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση