Πλαστικά κολωνάκια σήμανσης

Πλαστικά κολωνάκια σήμανσης κατάλληλα για δρόμους και πεζοδρόμια ώστε να ειδοποιούνται έγκαιρα οι διερχόμενοι και τα οχήματα. Χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις οριοθέτησης απότομων ή κλειστών στροφών όπου δεν πρέπει να παρκάρουν αυτοκίνητα καθώς διέρχονται από εκεί μεγάλα οχήματα (λεωφορεία, φορτηγά κλπ) αλλά και σε πλήθος άλλων οδικών εφαρμογών.

Τα πλαστικά κολωνάκια σήμανσης χρησιμοποιούνται κατά βάση για τη διοχέτευση της ροής της κυκλοφορίας και επίσης για να δώσουν έγκαιρη προειδοποίηση στα οχήματα σε κόμβους, διασταυρώσεις αλλά και εθνικές οδούς. Γενικά χρησιμοποιούνται στο να ενημερώνουν τα οχήματα ώστε να μην ξεπερνούν σημεία μετά τα οποία θα συναντούν εμπόδια.

Τα κολωνάκια κατασκευάζονται από ένα μείγμα από φυσικό και συνθετικό καουτσούκ και πολυουρεθάνη με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν ανώτερες φυσικές ιδιότητες, όπως ανθεκτικότητα στο όζον, αντοχή σε ρωγμές κ.α.

Κατασκευάζονται με τρία συστατικά από καουτσούκ, ένα έγχρωμο(κόκκινο) και δύο μαύρα. Το κόκκινο συστατικό είναι για το κολωνάκι και την υποδοχή, και το σκληρό μαύρο σύστατικό προϊόντα για τη βάση, ενώ το μαλακό μαύρο συστατικό για το εσωτερικό (τον πυρήνα).

Το κολωνάκι είναι αεριζόμενο με τρύπες έτσι ώστε να επιτρέπει στον αέρα να διαφεύγει από μέσα του. Όταν για παράδειγμα πατηθεί από κάποιο όχημα (και τσαλακωθεί) οι τρύπες βοηθούν στο να ξεφουσκώσει (να βγει ο αέρας από μέσα του) και να επανέλθει στην αρχική του θέση.

Το κολωνάκι μπορεί να στερεωθεί στην επιφάνεια του οδοστρώματος ή σε σκυρόδεμα χρησιμοποιώντας στριφώνια.

  • Κατασκευασμένα από πολυουρεθάνη.
  • Μεγάλη αντοχή σε κρούσεις και επαναφορά στην κάθετη θέση μετά από κάθε κρούση ή πτώση.
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Πρακτικά μηδενικό κόστος συντήρησης.
  • Εύκολη εγκατάσταση.
  • Heat resistant +80°C, Cold Resistant -60°C.

4 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση

4 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση