Τηλεχειριστήριο κυλιόμενου κωδικού με 4 πλήκτρα HORMANN HSM-4

Τηλεχειριστήριο κυλιόμενου κωδικού με 4 πλήκτρα HORMANN HSM-4

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

προ ΦΠΑ 51,61 € με ΦΠΑ 64,00 €
Ή

Γρήγορη Επισκόπηση

RF Πομπός ασύρματου τηλεχειρισμού (τηλεχειριστήριο) κυλιόμενου κωδικού, τύπου HSM-4, της εταιρείας Hörmann για χρήση με τους αντίστοιχους δέκτες της ίδιας εταιρείας.

Τηλεχειριστήριο κυλιόμενου κωδικού με 4 πλήκτρα HORMANN HSM-4

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

Λεπτομέρειες

Το ασύρματο τηλεχειριστήριο κυλιόμενου κωδικού Rolling Code (πομπός τηλεχειρισμού) HSM-4 είναι μικρό σε μέγεθος και πρακτικό στη χρήση.

Διαθέτει τέσσερα κουμπάκια, με τα οποία μπορούν να δοθούν έως και 4 διαφορετικές εντολές χειρισμού (4 κανάλια / τετρακάναλο τηλεχειριστήριο) σε συμβατούς δέκτες τηλεχειρισμού.

Είναι διαθέσιμο σε 3 συχνότητες: 868.3 MHz (γαλάζια πλήκτρα), 40.685 MHz (γκρι πλήκτρα), 433.92 MHz (πορτοκαλί πλήκτρα).

 

Τηλεχειριστήρια HORMANN

 

Η διαδικασία εκμάθησης είναι ιδιαίτερα απλή ενώ εφικτή είναι επίσης η δημιουργία αντιγράφων από συμβατά τηλεχειριστήρια.

Η αντιγραφή κωδικών από τηλεχειριστήριο σε τηλεχειριστήριο γίνεται ως εξής:

  • Φέρνουμε το τηλεχειριστήριο a (“δάσκαλο”) και το τηλεχειριστήριο b (“μαθητή”) πολύ κοντά, σύμφωνα και με το παρακάτω σχέδιο.
  • Στο τηλεχειριστήριο a (“δάσκαλος”), κρατάμε πατημένο το πλήκτρο που θέλουμε να αντιγράψουμε από. Το ενδεικτικό LED μένει σταθερά αναμμένο. Δεν αφήνουμε το πλήκτρο ακόμη.
  • Στο τηλεχειριστήριο b (“μαθητής”), κρατάμε πατημένο το πλήκτρο στο οποίο θέλουμε να αντιγράψουμε. Το ενδεικτικό LED, αρχικά αναβοσβήνει αργά για 4 sec και μετά, εάν η αντιγραφή ολοκληρωθεί με επιτυχία, αναβοσβήνει γρήγορα.
  • Αφήνουμε ελεύθερα τα πλήκτρα και των δύο τηλεχειριστηρίων.

 

Τηλεχειριστήρια HORMANN

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.