Τηλεχειριστήριο κυλιόμενου κωδικού με 3 πλήκτρα Autotech SM50P

Τηλεχειριστήριο κυλιόμενου κωδικού με 3 πλήκτρα Autotech SM50P

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

προ ΦΠΑ 14,88 € με ΦΠΑ 18,45 €
Ή

Γρήγορη Επισκόπηση

Τηλεχειριστήριο κυλιόμενου κωδικού (rolling code) με τρία κουμπάκια. Λειτουργεί στα 433,92 MHz και έχει μέγιστη εμβέλεια 60 μέτρα σε ιδανικές συνθήκες, χωρίς εμπόδια. Σε τυπικές συνθήκες η εμβέλεια περιορίζεται στα 15 με 30 μέτρα ανάλογα την τοποθεσία (παρεμβολές, κεραίες κλπ).

Τηλεχειριστήριο κυλιόμενου κωδικού με 3 πλήκτρα Autotech SM50P

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

Λεπτομέρειες

Τα τηλεχειριστήρια Autotech SM50P είναι κατάλληλα για όλα τα προϊόντα μας, που αφορούν μηχανισμούς ελέγχου θυρών, ρολών καθώς και άλλων συστημάτων αυτοματισμού. Έχει μπλε χρώμα και διαθέτει κρίκο για προσθήκη σε κλειδιά. Είναι κυλιόμενου κωδικού (rolling code) για μεγαλύτερη ασφάλεια.

  • Υψηλή ασφάλεια μετάδοσης σημάτων με κωδικοποίηση για απόλυτη προστασία.
  • Είναι μικρών διαστάσεων, προστατευμένο σε υψηλής ποιότητας και αντοχής κέλυφος polycarbonate και διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων.
  • Εύκολη καταχώρηση κωδικών (auto learn) από άλλα τηλεχειριστήρια


Τηλεχειριστήριο Autotech SM50P


Ο πομπός RF ασύρματου τηλεχειρισμού (τηλεχειριστήριο) 433.92 MHz κυλιόμενου κωδικού, τύπου SM50P, της εταιρείας AUTOTECH χρησιμοποιείται με τους αντίστοιχους δέκτες της ίδιας εταιρείας.

Το ασύρματο τηλεχειριστήριο κυλιόμενου κωδικού (πομπός τηλεχειρισμού) SM50P είναι μικρό σε μέγεθος και πρακτικό στη χρήση.

Διαθέτει τρία κουμπάκια, αριθμημένα 1, 2 και 3, με τα οποία μπορούν να δοθούν έως και 6 διαφορετικές εντολές χειρισμού (6 κανάλια / εξακάναλο τηλεχειριστήριο) σε συμβατούς δέκτες τηλεχειρισμού. Οι 3 εντολές προκύπτουν πατώντας ένα από τα 3 πλήκτρα ενώ οι υπόλοιπες 3 προκύπτουν πατώντας, ταυτόχρονα, 2 από τα 3 πλήκτρα.


Πομπός τηλεχειρισμού Autotech SM50P

Έτσι, για παράδειγμα, μπορεί με το πλήκτρο 1 να ανοιγοκλείνουμε την αυλόπορτα του σπιτιού μας, με το πλήκτρο 2 να ανοιγοκλείνουμε την γκαραζόπορτα του σπιτιού μας, με το πλήκτρο 3 την μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας στο πάρκινγκ του χώρου εργασίας μας, με τα πλήκτρα 1+2 να ανοιγοκλείνουμε την αυλόπορτα του εξοχικού μας κλπ. Είναι επίσης δυνατόν, εάν ο πίνακας του αυτοματισμού και ο δέκτης τηλεχειρισμού έχει αυτή την δυνατότητα, με το πλήκτρο 1 να ανοίγουμε την αυλόπορτά μας και με το πλήκτρο 2 να την κλείνουμε. Ακόμη, είναι δυνατό να ανοιγοκλείνουμε τόσο την αυλόπορτα του σπιτιού μας όσο και αυτή του εξοχικού μας πατώντας το 1. Όπως καταλαβαίνετε, οι συνδυασμοί είναι πολλοί.

Το τηλεχειριστήριο είναι συμβατό με τους πίνακες ελέγχου S5060T, S5070T, R2010, S2055 και τους δέκτες REC3003, REC3005 (αρκεί σε αυτούς να μην έχει προγραμματιστεί τηλεχειριστήριο RCX).
Τηλεχειριστήρια Autotech SM50


Οι εφαρμογές αυτοματισμών με τη χρήση τηλεχειρισμών RF, είναι απεριόριστες στην καθημερινή μας ζωή αλλά και στις επαγγελματικές μας δραστηριότητες. Από το απλό άνοιγμα και κλείσιμο μιας γκαραζόπορτας, ενός παραθύρου ή του φωτισμού μιας οικίας μέχρι και την ενεργοποίηση συστημάτων ασφαλείας, ελέγχου πρόσβασης ή την κλήση για ιατρική βοήθεια από άτομα με κινητικές δυσκολίες. Λύσεις που προσδίδουν ασφάλεια και αξιοπιστία βρίσκουν εφαρμογή στο βιομηχανικό τομέα, στις αγροτικές δραστηριότητες και σε επαγγελματικούς κλάδους όπως η ναυτιλία, οι μεταφορές, κλπ.

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.