Φανός ειδοποίησης λειτουργίας Genius Guard

Φανός ειδοποίησης λειτουργίας Genius Guard

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

προ ΦΠΑ 20,81 € με ΦΠΑ 25,80 €
Ή

Γρήγορη Επισκόπηση

Φανός ειδοποίησης λειτουργίας ο οποίος τροφοδοτείται με τάση 230VAC ή 24VDC. Είναι κατάλληλος και συμβατός με όλους τους πίνακες αυτοματισμού που διαθέτουμε για συρόμενους ή ανοιγόμενους μηχανισμούς, μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας και ρολά.

Φανός ειδοποίησης λειτουργίας Genius Guard

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

Λεπτομέρειες

Πρόκειται για έναν απλό και οικονομικό φανό που όμως είναι εμφανίσιμος και εύκολος στην εγκατάσταση. Τροφοδοτείται με τάση λειτουργίας 230 V AC (αναβοσβήνει από μόνος του) ή 24V DC (αναβοσβήνει από πίνακα αυτοματισμού). Έχει κατάλληλη διαμόρφωση ώστε να φιλοξενεί και εξωτερική κεραία (εάν βέβαια έχει εγκατασταθεί τέτοια). Το αποτέλεσμα είναι μία πιο συμπαγής, όμορφη και εύκολη εγκατάσταση. Μπορεί να εγκατασταθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους (στήριξη στη βάση ή στο πλάι ώστε να τοποθετείται εύκολα σε κολώνες, τοίχους κλπ). Είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμος και έχει έντονο φως.

 Τάση  λειτουργίας Μέγιστη ισχύς  λαμπτήρα Τύπος  λαμπτήρα Τρόπος λειτουργίας
 230 VAC  25 W  E27  Αναβοσβήνει από μόνος του
 24 V DC  15 W  E14

Σταθερή λειτουργία - Για να αναβοσβήνει πρέπει τη σχετική λειτουργία να την κάνει ο πίνακας ελέγχου στον οποίο συνδέεται.Φανός Genius Guard

  • Βαθμός προστασίας από σκόνη και υγρασία: IP-55
  • Εγκατάσταση: είτε σε οριζόντια είτε σε κάθετη επιφάνεια

Τρόποι εγκατάστασης φανού Genius Guard


Οι φανοί ειδοποίησης χρησιμοποιούνται σε διαφόρων ειδών αυτοματισμούς δίνοντας μία οπτική ένδειξη λειτουργίας. Για παράδειγμα στους μηχανισμούς αυτοματοποίησης θυρών (συρόμενες ή ανοιγόμενες γκαραζόπορτες) όταν βρίσκεται σε λειτουργία η πόρτα καλό είναι να υπάρχει ένας φανός ο οποίος υποδεικνείει στους χρήστες ότι η πόρτα κινείται. Με αυτό τον τρόπο μπορούν τα διερχόμενα οχήματα ή οι πεζοί να αντιλαμβάνονται την κίνηση της πόρτας από μακρυά και να μειώνουν ταχύτητα καθώς προσεγγίζουν τον χώρο. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα η χρήση ενός φανού κρίνεται αναγκαία ιδιαίτερα όταν η γκαραζόπορτα βρίσκεται μπροστά από δρόμο ταχείας κυκλοφορίας ή σε βιομηχανίες όπου διέρχονται μεγάλα οχήματα με συχνή κίνηση. Οι φανοί ειδοποίησης λειτουργίας χρησιμοποιούνται επίσης σε βιομηχανικές εφαρμογές.

 


Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.