Φανός ειδοποίησης λειτουργίας Ferport XL

Φανός ειδοποίησης λειτουργίας Ferport XL

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

προ ΦΠΑ 14,88 € με ΦΠΑ 18,45 €
Ή

Γρήγορη Επισκόπηση

Φανός ειδοποίησης λειτουργίας ο οποίος τροφοδοτείται με τάση 230V AC. Το αναβοσβήσιμο πρέπει να το κάνει ο πίνακας του αυτοματισμού αλλιώς πρέπει να χρησιμοποιηθεί η πλακέτα Blink230 (λογική). Είναι κατάλληλος και συμβατός με όλους τους πίνακες ελέγχου που διαθέτουμε για συρόμενους μηχανισμούς, ανοιγόμενους μηχανισμούς ή ρολά.

Φανός ειδοποίησης λειτουργίας Ferport XL

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

Λεπτομέρειες

Πρόκειται για έναν απλό και οικονομικό φανό που όμως είναι εμφανίσιμος και εύκολος στην εγκατάσταση. Τροφοδοτείται με τάση λειτουργίας 230 V AC και το αναβοσβήσιμο του φανού μπορεί να γίνεται είτε άμεσα από τον πίνακα ελέγχου του αυτοματισμού, εάν βέβαια έχει τέτοια δυνατότητα, ή να το κάνει μία μικρή προαιρετική πλακέτα αναλαμπέα (flasher) που μπορεί να εγκατασταθεί στο εσωτερικό του φανού.

  • Τάση λειτουργίας: 230 V AC
  • Διαστάσεις: 110x80x80 mm
  • Βαθμός προστασίας από σκόνη και υγρασία: IP-55
  • Εγκατάσταση: είτε σε οριζόντια είτε σε κάθετη επιφάνεια

Φανός ειδοποίησης FerportXLΟι φανοί ειδοποίησης χρησιμοποιούνται σε διαφόρων ειδών αυτοματισμούς δίνοντας μία οπτική ένδειξη λειτουργίας. Για παράδειγμα στους μηχανισμούς αυτοματοποίησης θυρών (συρόμενες ή ανοιγόμενες γκαραζόπορτες) όταν βρίσκεται σε λειτουργία η πόρτα καλό είναι να υπάρχει ένας φανός ο οποίος υποδεικνείει στους χρήστες ότι η πόρτα κινείται. Με αυτό τον τρόπο μπορούν τα διερχόμενα οχήματα ή οι πεζοί να αντιλαμβάνονται την κίνηση της πόρτας από μακρυά και να μειώνουν ταχύτητα καθώς προσεγγίζουν τον χώρο. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα η χρήση ενός φανού κρίνεται αναγκαία ιδιαίτερα όταν η γκαραζόπορτα βρίσκεται μπροστά από δρόμο ταχείας κυκλοφορίας ή σε βιομηχανίες όπου διέρχονται μεγάλα οχήματα με συχνή κίνηση. Οι φανοί ειδοποίησης λειτουργίας χρησιμοποιούνται επίσης σε βιομηχανικές εφαρμογές.

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.