Χαρακτηριστικά ασύρματου συστήματος συναγερμού ασφαλείας ABUS Privest
Τέλεια προστασία ενάντια σε όλους τους κινδύνους


ABUS Privest

Το σύστημα Privest σας προστατεύει από διαρρήξεις

Στη Γερμανία, συμβαίνει μια διάρρηξη κάθε ένα λεπτό. Προστατέψτε τον εαυτό σας και την περιουσία σας: μία στις τρεις απόπειρες διαρρήξεων αποτυγχάνει λόγω  ηλεκτρονικών και μηχανικών μέτρων ασφαλείας. Ενώ  περίπου το 80% του συνόλου των εισβολέων εγκαταλείπουν την προσπάθεια όταν βρεθούν αντιμέτωποι  με  επαγγελματικά συστήματα ασφάλειας όπως είναι οι συναγερμοί.

ABUS Privest

 

Το σύστημα Privest σας προστατεύει από πυρκαγιές

Κάθε 2-3 λεπτά, μια πυρκαγιά ξεσπά στη Γερμανία. Με ένα συνδυασμό ασύρματων ανιχνευτών καπνού Privest από την ABUS και ένα κέντρο σημάτων Privest, έχετε ένα αξιόπιστο σύστημα που σας ενημερώνει αμέσως για τον κίνδυνο πυρκαγιάς και μεταβιβάζει τον συναγερμό πυρκαγιάς στο κινητό σας. Mε τον τρόπο αυτό, προστατεύετε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και την περιουσία σας.

ABUS Privest

 

 Το σύστημα Privest σας προστατεύει από πλημμύρες

Oι διαρροές  από πλυντήρια ρούχων και πιάτων ή από απλές βρύσες, είναι συνεχώς η αιτία για σημαντικές ζημιές. Το αποτέλεσμα είναι οι ακριβές επισκευές στα κτίρια καθώς και το περιεχόμενό τους. Οι  ανιχνευτές νερού ΑΒUS σας προειδοποιούν ακόμη και για μικρές διαρροές, έτσι ώστε να μπορεσετε  να αντιδράσετε άμεσα.

ABUS Privest

 

Το Privest σας σώζει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Με τη δυνατότητα της λειτουργίας πανικού του συστήματος ABUS Privest, μπορείτε να πατήσετε ένα κουμπί ανά πάσα στιγμή, έτσι ώστε να αντιδράσετε σε ανεπιθύμητους επισκέπτες όπως ενοχλητικούς πωλητές ή επίμονους πλανόδιους. Αυτή η λειτουργία σας βοηθά επίσης στην περίπτωση ατυχημάτων στο σπίτι. Απλά πατήστε το κουμπί και η βοήθεια είναι στο δρόμο.

ABUS Privest

 

Απλή εγκατάσταση

Εγκατάσταση σε χρόνο μηδέν

Ταχύτερα από ότι μπορεί να φαντάζεστε. Εξοικονομήστε χρόνο και αποφύγετε τους εκνευρισμούς. Με το σύστημα Privest, οι μεγάλοι χρόνοι εγκατάστασης και η ακριβή τοποθέτηση εργασίας ανήκει πια στο παρελθόν. Με τη βοήθεια της βήμα προς βήμα  εγκατάστασης την οποία θα βρείτε στο συνοδευτικό DVD, μπορείτε να εγκαταστήσετε το πλήρες σύστημα επιδέξια σε σύσντομο χρονικό διάστημα.

ABUS Privest

Εγκατάσταση χωρίς μερεμέτια

Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης του συστήματος Privest, αποφεύγετε τα μερεμέτια, τους κατεστραμμένους τοίχους και τα άσχημα κανάλια καλωδίων που αντιθέτως θα είχατε με κάποιο ενσύρματο σύστημα συναγερμού. Το σύστημα Privest δεν χρειάζεται περισσότερες από 4 βίδες, μία πρίζα και μια τηλεφωνική γραμμή. Οι αισθητήρες έχουν τη δική τους τροφοδοσία και τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα.

 

Προγραμματίστε μέσω υπολογιστή

Προγραμματίστε το σύστημα συναγερμού Privest  πολύ απλά μέσω του υπολογιστή σας ή του laptop σας! Με το ειδικό καλώδιο USB και το λογισμικό ρύθμισης παραμέτρων, μπορείτε να ρυθμίσετε το σύστημα γρήγορα και εύκολα μέσω του υπολογιστή σας. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και σας δίνει μια ιδανική εικόνα του συστήματος καθώς και όλων των δυνατών παραμέτρων και  ρυθμισεών του. Το ειδικό καλώδιο δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία (Basic Kit) και αποτελεί προαιρετικό αξεσουάρ.


ABUS Privest

Εύκολη και απλή  λειτουργία


Απλότητα και ασφάλεια

Ηχητική-ελεγχόμενη καθοδήγηση του χρήστηΕίστε κουρασμένοι από την χρήση  περίπλοκων οθονών;

Απολαύστε την απλότητα του μενού χρήστη Privest και επιλέξτε όλες τις λειτουργίες του συστήματος συναγερμού εύκολα και διαισθητικά.

 

Ασφάλεια μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου

Με το βολικό τηλεχειριστήριο μπορείτε να οπλίσετε το  σύστημα συναγερμού σας ή να καλέσετε  βοήθεια, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Ακόμα και έξω από το σπίτι, στον κήπο ή οδηγώντας σε μια ζώνη ασφαλείας έως και 30 μέτρα.

 

Απλά γυρίστε το κλειδί και τα πάντα είστε ασφαλείς

Εάν επιθυμείτε μπορείτε να οπλίσετε ή να αφοπλίσει το συναγερμό σας μόνο με το  γύρισμα του κλειδιού της ειδικής ασύρματης μπουτονιέρας. Οι λυχνίες LED δείχνουν την κατάσταση του συστήματος συναγερμού.

 

Απομακρυσμένος έλεγχος

Ελέγξτε τον ασύρματο συναγερμό σας από απόσταση μέσω τηλεφώνου. Μπορείτε να οπλίσετε και να αφοπλίσετε τον συναγερμό, να κάνετε διάφορες ρυθμίσεις του συστήματος. Εισάγετε τις εντολές που θέλετε σας μέσω του συνδυασμού των  πλήκτρων του τηλεφώνου σας.

 

Ασφάλεια σημαίνει αξιοπιστία


Ο Privest καλεί για βοήθεια!

Είτε έχετε  διάρρηξη, πυρκαγιά ή ένα επείγον ιατρικό περιστατικό: Όταν έρχεται η κρίσιμη στιγμή το σύστημα συναγερμού σας πρέπει να είναι γρήγορο και αξιόπιστο. Τα ραντάρ Privest, οι αισθητήρες κίνησης και οι ανιχνευτές καπνού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα: Αναφέρουν κάθε προσπάθεια παράνομης εισόδου, ​​ασυνήθιστης ανάπτυξης καπνού, διαρροής νερού ή μια ακραία αύξηση της θερμοκρασίας στην κεντρική μονάδα. Στις παραπάνω περιπτώσεις ο συναγερμός Privest καλεί έναν ήδη προγραμματισμένο αριθμό τηλεφώνου και αναφέρει  την εκδήλωση των ασυνήθιστων γεγονότων στο κέντρο έκτακτης ανάγκης, στους  γείτονες ή στο κινητό σας τηλέφωνο, ανάλογα με το πως έχει προγραματιστεί.

 

Προειδοποιεί, όπως απαιτείται

Η κεντρική μονάδα ενημερώνει την αστυνομία, την πυροσβεστική καθώς και άλλες υπηρεσίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, και ταυτόχρονα ενεργοποιεί τις σειρήνες και τα φώτα του φάρου. Αυτό σας επιτρέπει να απομακρυνθείτε εσείς και η οικογένεια σας σε ασφαλές μέρος σύντομα. Εχει διαπιστωθεί πως οι περισσότεροι εισβολείς φεύγουν αμέσως μόλις ακούσουν τη σειρήνα.


ABUS Privest

Σας βοηθά σε περίπτωση ομηρίας ή ατυχήματος

Σε περίπτωση ομηρίας, μπορείτε να πατήσετε κρυφά ένα κουμπί στον πίνακα λειτουργίας ή στο τηλεχειριστήριο για να θέσετε σε λειτουργία  ένα σιωπηλό συναγερμό χωρίς δηλαδή την ενεργοποίηση των σειρήνων του συναγερμού. Με αυτήν την επείγουσα κλήση, ο καλούμενος μπορεί να ακούσει τι συμβαίνει μέσα στο δωμάτιο έτσι ώστε να σχηματίσει  μια καλύτερη ιδέα για το είδος του κινδύνου. Σε περίπτωση ατυχήματος, αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν δεν είστε πλέον σε θέση να καλέσετε από το τηλέφωνο.

 

Aξιόπιστη τεχνολογία και ασυμβίβαστη ασφάλεια


Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ασύρματης ασφάλεια

Δεν υπάρχει φόβος για ψευδείς ηχητικές προειδοποιήσεις. Είστε απόλυτα  ανεπηρέαστοι σε εξωτερικές και εσωτερικές παρεμβολές, όπως ηλεκτρονικά παιδικά  παιχνίδια ή σήματα από κινητά τηλέφωνα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση της υψηλής ποιότητας αξιόπιστων ανιχνευτών, της απλής λειτουργίας του συναγερμού και τους πολλούς διαφορετικούς απλούς τρόπους όπλισης και αφόπλισης του συστήματος καθώς και την καταγραφή όλων των γεγονότων στην μνημη της κεντρικής μονάδα. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε τον πλήρη έλεγχο του συστήματος καθώς και ένα ωραίο αίσθημα ασφάλειας!

 

Ολοκληρωμένη προστασία

Οι ανιχνευτές και το κέντρο συναγερμού επικοινωνούν μεταξύ τους σε τακτά χρονικά διαστήματα για να εξασφαλιζεται  η σωστή κατάσταση του συστήματος. Η μαγνητική επαφή διατηρείται στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο, προκαλώντας κατά συνέπεια μόνο την παραμικρή εκπομπή. Η υψηλής ποιότητας μπαταρίες λιθίου εξασφαλίζουν μακράς διαρκείας τροφοδοσία στα αξεσουάρ του συναγερμού. Τα παρελκόμενα του συναγερμού προειδοποιούν την κεντρική μονάδα, όταν οι μπαταρίες χρειάζονται αλλαγή.

 

ABUS: Συνώνυμο με την ασφάλεια

Η εταιρία ABUS είναι η πλέον ειδική  για την εσωτερική ασφάλεια. Εδώ και  80 χρόνια λειτουργίας είναι γνωστή διεθνώς ως συνώνυμο της ασφάλειας, χάρη στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Το σύστημα συναγερμού Privest είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών εργασίας στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας  και ικανοποιεί τις πιο υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας.

 

Επεκτασιμότητα συστήματος

Προσαρμόστε τον συναγερμό Privest απλά και ευέλικτα ανάλογα με τις απαιτήσεις του σπιτιού σας. Ο συναγερμός διαθέτει έως και 32 ασύρματες ζώνες και μία προαιρετική ενσύρματη ζώνη. Μπορείτε να επεκτείνετε εύκολα το σύστημα προσθέτοντας επιπρόσθετους ανιχνευτές πολύ εύκολα. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να μετατρέψετε το σύστημα συναγερμού Privest  από έναν απλό συναγερμό σε έναν διευθυντή ασφαλείας.

 

Παγκόσμια ανάπτυξη

Το σύστημα συναγερμού Privest έχει σχεδιαστεί για να σας συνοδεύει  σε όλη τη ζωή σας και διευρυνεται έτσι ώστε  να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας κάθε περίοδο της ζωής σας. Μπορείτε να τον πάρετε μαζί σας όταν μετακινείστε από την  φοιτητική εστία στο σπίτι σας ή από το διαμέρισμά σας στο εξοχικό σας. Ότνα μετακομίζεται μπορείτε να τον πάρετε μαζί σας. Ο συναγερμός Privest σας ακολουθεί και συνεπώς είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για κάθε στάδιο της ζωής σας.

 

Το σύστημα συναγερμού ABUS Privest παρέχει έξυπνες λειτουργίες ελέγχου και αποτελει την τέλεια επιλογή για την ασφάλεια της οικογένειας και της περιουσίας σας.