Εκτεινόμενος ιμάντας τοίχου σε μπλε χρώμα μήκους 5m με μαύρο πλαστικό κέλυφος WBB-500

Εκτεινόμενος ιμάντας τοίχου σε μπλε χρώμα μήκους 5m με μαύρο πλαστικό κέλυφος WBB-500

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

προ ΦΠΑ 36,29 € με ΦΠΑ 45,00 €
Ή

Γρήγορη Επισκόπηση

Νέο Wall Stopper με μπλε ιμάντα και μαύρο κέλυφος. Το μοναδικό της αγοράς με μήκος ταινίας έως 5 μέτρα! Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό κέλυφος ABS ενώ εσωτερικά διαθέτει μηχανισμό περιέλιξης με πολυεστερικό ιμάντα και ελατήριο επαναφοράς. Διατίθεται σε μορφή ΚΙΤ. Περιλαμβάνει δηλαδή υλικά στερέωσης και πλαστικό άγκυστρο (υποδοχέα) για την στερέωση του τελειώματος του ιμάντα στην απέναντι πλευρά του τοίχου. Ιδιαίτερα χρήσιμο σε ταμεία (cashiers) και γενικά σε τοποθεσίες όπου δεν υπάρχει επαρκής χώρος για να τοποθετηθούν κολωνάκια οριοθέτησης. Η τοποθέτηση του είναι πολύ εύκολη και διαρκεί λίγα λεπτά.

Εκτεινόμενος ιμάντας τοίχου σε μπλε χρώμα μήκους 5m με μαύρο πλαστικό κέλυφος WBB-500

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

Λεπτομέρειες

Νέο Wall Stopper με μπλε ιμάντα 5m και μαύρο ανθεκτικό πλαστικό κέλυφος

Το μοναδικό της αγοράς με τον μακρύτερο ιμάντα μήκους 5 μέτρων!

Σε περιπτώσεις όπου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαχωριστικά κολωνάκια με ιμάντα λόγων έλλειψης χώρου μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή σε κάποιο δομικό στοιχείο επίπεδης επιφάνειας, μεμονομένα ο μηχανισμός του εκτεινόμενου ιμάντα καθώς διαθέτει πλαστικό κάλυμμα και ειδική βάση τοίχου για στήριξη με βίδες και ούπατ. Στην απέναντι πλευρά στερεώνεται το πλαστικό άγκυστρο (υποδοχέας) που ασφαλίζει τον ιμάντα. Πρόκειται για μία απλή και έξυπνη λύση όταν θέλουμε να περιορίσουμε την είσοδο ατόμων σε ένα πέρασμα, όπως ταμεία ή να κατευθύνουμε άτομα σε μία συγκεκριμένη πορεία μέσα σε ένα κτίριο.

Wall stopper με κορδέλα 5 μέτρα

 

Για παράδειγμα όταν ένα ταμείο σε ένα πολυκατάστημα είναι κλειστό μπορεί να τοποθετηθεί ο εκτεινόμενος ιμάντας τοίχου ώστε να απαγορεύσει την είσοδο στο συγκεκριμένο ταμείο. Σε αντίθεση με τα κολωνάκια οριοθέτησης ο μηχανισμός εκτεινόμενου ιμάντα με βάση για στήριξη σε επίπεδη επιφάνεια έχει χαρακτήρα μόνιμης κατασκευής, καθώς στερεώνεται με βίδες και ούπατ στον τοίχο. Το περίβλημα του νέου Wall Stopper WBB-500 κατασκευάζεται από ανθεκτικό πλαστικό ABS και ο πολυεστερικός ιμάντας έχει μήκος 5 μέτρα. Διατίθεται σε μορφή ΚΙΤ και περιλαμβάνει το άγκυστρο και όλα τα υλικά στερέωσης.

 

 

Σύστημα περιέλιξης ιμάντα για τοίχο

  • Wall Stopper: Σύστημα περιέλιξης ιμάντα για στήριξη σε τοίχο 
  • Μήκος ιμάντα: 5m από πολυεστερικό ύφασμα (πάχος 0.8mm)
  • Υλικό κορμού: Ανθεκτικό πλαστικό ABS
  • Χρώμα ιμάντα: Μπλε
  • Στήριξη: Διαθέτει 4 οπές για επιφανειακή πάκτωση
  • Συσκευασία: Περιλαμβάνονται βίδες και ούπατ
  • Εφαρμογές: Ιδανικό για ταμεία και διαδρόμους

 

ΚΙΤ στήριξης εκτεινόμενου ιμάντα

Η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη και πραγματοποιείται σε λιγότερο από 10 λεπτά. Χρειάζονται απλά εργαλεία όπως ένα κατσαβι, ένα μολύβι και ένα ηλεκτρικό δράπανο για τις τρύπες. Αφού στερεωθεί η βάση του μηχανισμού στον τοίχο, προεκτείνετε τον ιμάντα στο επιθυμητό μήκος και τον ασφαλίζετε στο ειδικά διαμορφωμένο πλαστικό άγκυστρο στην απέναντι πλευρά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ταμεία, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία, αποθήκες, logistics, νοσοκομεία, super makets, πολυκαταστήματα, θέατρα, cinema, δημόσια κτίρια κλπ.  

 

WALL STOPPER - PLASTIC WALL MOUNT BARRIER

 

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.