Ψωνίστε από το eshop μας με ασφάλεια μέσω PayPal

PayPal

 

PayPal: o καλύτερος τρόπος αγορών για τους πελάτες μας

Η εταιρία μας δέχεται πληρωμές με πιστωτικές κάρτες μέσω της υπηρεσίας PayPal. Απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια των αγορών σας μέσω PayPal οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο PayPal μπορείτε να εγγραφείτε τώρα δωρεάν. Ψωνίστε χωρίς άγχος αφού δεν θα χρειαστεί να μάθουμε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ή τον αριθμό του τραπεζικού σας λογαριασμού. Τα πάντα γίνονται με την ασφάλεια της παγκόσμιας υπηρεσίας ηλεκτρονικών συναλλαγών του PayPal.

  

Λίγες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal

Το PayPal έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους τρόπους για να αγοράζετε προιόντα μέσω διαδικτύου. Σε αντίθεση με άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι πληρωμές γίνονται χωρίς να μοιράζονται οικονομικές πληροφορίες. Στην πραγματικότητα, το PayPal δεν ανταλάσσει τις οικονομικές πληροφορίες σας με τους εμπόρους από τους οποίους αγοράζετε τα προιόντα τους. Επίσης σε περίπτωση που το αντικείμενό σας δεν φτάσει ποτέ σε εσάς  ή εάν είναι σημαντικά διαφορετικό από την περιγραφή του, το PayPal μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε όλα τα χρήματά σας πίσω.

 

Βασικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας

  • Οι  οικονομικές σας πληροφορίες αποθηκεύονται με ασφάλεια στους servers της υπηρεσίας PayPal
  • Όταν χρησιμοποιείτε το PayPal για να πληρώσετε on-line,το μόνο που χρειάζετε να  δημιουργήσετε είναι ένα νέο email αγορών PayPal.
  • Οι έμποροι και οι λιανοπωλητές θα λάβουν την πληρωμή από το PayPal, χωρίς ποτέ να δουν τα  οικονομικά σας στοιχεία.


Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το PayPal