Προστατέψτε την αλληλογραφία σας

Προστατέψτε την αλληλογραφία σας
Ενημερωθείτε άμεσα για το πότε φτάνει η αλληλογραφία σας και εμποδίστε την κλοπή της.

Η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ διαχειρίζεται 668 εκατομμύρια τεμάχια την ημέρα. Η συντριπτική πλειοψηφία των παραπάνω φτάνει ανέπαφη στα χέρια των νόμιμων ιδιοκτητών.  Ωστόσο, η κλοπή των αποστολών μέσω ταχυδρομείου υπάρχει ακόμα. Στην πραγματικότητα, η κλοπή του ταχυδρομείου παραμένει η πιο κοινή μορφή της υπαλληλικής εγκληματικότητας στην Αμερική.

Η κλοπή του ταχυδρομείου είναι η πράξη ενός προσώπου που λαμβάνει,  καταστρέφει ή παραποιεί το μήνυμα ενός άλλου ατόμου με  σκοπό την παρεμπόδιση της ενημέρωσης, την εκμάθηση  μυστικών των επιχειρήσεων, καθώς και προσωπικών πληροφοριών. Ένας τρόπος για να αποφύγετε την κλοπή του ταχυδρομείου σας είναι να τα παραλαμβάνεται αμέσως μόλις παραδοθούν, αλλά πώς να ξέρετε πότε έχουν παραδοθεί;

Η απάντηση είναι η Ασύρματη Ειδοποίηση αλληλογραφίας (Mail Alert). Το Mail Alert (STI-34200) αμέσως θα σας ενημερώσει όταν το ταχυδρομείο σας φτάσει, εξαλείφοντας τις άσκοπες μετακινήσεις σας έξω στο άδειο γραμματοκιβώτιο και κάθε πιθανότητα να σας τα κλέψει κάποιος περνώντας από το γραμματοκιβώτιο σας πριν εσείς φτάσετε σε αυτό.

Η ασύρματη ειδοποίηση αλληλογραφίας (Mail Alert) ειδοποιεί  ηχητικά και αναβοσβήνει όταν η αλληλογραφία σας παραδίδεται. Ο αισθητήρας του γραμματοκιβωτίου ενεργοποιείται όταν ο ταχυδρόμος  ανοίξει την πόρτα του γραμματοκιβωτίου. Ο αισθητήρας στέλνει ένα ασύρματο σήμα στον εσωτερικό δέκτη (μέχρι και 1000 μέτρα μακριά), ο οποίος θα αναβοσβήσει και θα σας ενημερώσει όταν έχετε κάποιο μήνυμα. Εάν ο αισθητήρας αφαιρεθεί από το γραμματοκιβώτιο, κλαπεί, ή το σήμα της μπαταρίας είναι χαμηλό, ο δέκτης θα ηχήσει μια φορά το λεπτό.

Η ασύρματη ειδοποίηση αλληλογραφίας (Mail Alert) έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με συμβατικά γραμματοκιβώτια με πόρτες που ανοίγουν προς τα κάτω. Μια μαγνητική επαφή  περιλαμβάνεται στα  γραμματοκιβώτια που δεν ανοίγουν προς τα κάτω.

Η κλοπή του ταχυδρομείου τιμωρείται βάσει του ομοσπονδιακού νόμου με βαριά πρόστιμα και ποινές φυλάκισης που φτάνουν έως και τα πέντε έτη.