Προϊόντα που βοηθούν στο παρκάρισμα και την κυκλοφορία


Κάντε καλή εντύπωση στους πελάτες σας  χρησιμοποιώντας λαστιχένια προϊόντα στο πάρκινγκ σας.

Εάν θέλετε να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση στους υποψήφιους πελάτες που επισκέπτονται το πάρκινγκ σας, ενισχύστε το με όσο περισσότερο λάστιχο μπορείτε! Με όλα εκείνα δηλαδή τα λαστιχένια προιόντα όπως σαμαράκια , ράμπες , κώνους, επιτοίχια λάστιχα , στοπ τροχών, γωνιές προστασίας κ.α.πολλά  τα οποία εγγυώνται τόσο την προσωπική ασφάλεια των πελατών όσο και την ασφάλεια και προστασία των αυτοκινήτων τους .Όσο περισσότερο καουτσούκ στο πάρκινγκ σας, τόσο μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας θα δημιουργήσετε. Επίσης,  ένας καθαρός και καλά σηματοδοτημένος χώρος στάθμευσης καθώς και η παρουσία  συστημάτων παρακολούθησης με κάμερες θα προσθέσουν  στην αίσθηση άνεσης και ασφάλειας των πελατών.

Είτε κατασκευάζετε ένα νέο πάρκινγκ ή σχεδιάζετε την ανακαίνιση ενός παλιού, σκεφτείτε την πιο πρόσφατη καινοτομία στην οδική ασφάλεια: το καουτσούκ. Το λάστιχο είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική εναλλακτική λύση σε προιόντα όπως ράμπες και σαμαράκια ή μειωτές ταχύτητας τα οποία κατασκευάζονταν παλιότερα από σκυρόδεμα. Επίσης εάν προσθέσουμε και το γεγονός ότι τα λαστιχένια προιόντα είναι οικονομικά αλλά και περιβαλλοντικά φιλικά καταλαβαίνουμε γιατί είναι τόσο περιζήτητα τόσο από ιδιώτες όσο και από επαγγελματίες. Εάν ανακατασκευάζετε ένα παλιό πάρκινγκ, το πιο πιθανό είναι να συναντήσετε  χαρακτηριστικά ασφαλείας κατασκευασμένα από σκυρόδεμα. Τα προιόντα αυτά, ωστόσο, είναι επιρρεπή στο σπάσιμο και τη φθορά καθώς επίσης προκαλούν ζημιές στα οχήματα τα οποία προσκρούουν πάνω τους. Σίγουρα η θέα σπασμένων κρασπέδων  στο πάρκινγκ ενισχύει την αίσθηση της επικινδυνότητας  και ως εκ τούτου, οι πελάτες αμφισβητούν τις υπηρεσίες σας αλλά και την ασφάλεια τους.

Αντίθετα, τα προιόντα ασφαλείας από καουτσούκ παρακάμπτουν όλες αυτές τις ανησυχίες. Οι μειωτές ταχύτητας από καουτσούκ και οι λαστιχένιες ράμπες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και δεν σπάνε ή  φθείρονται όταν τα οχήματα συχνά προσκρούουν πάνω τους. Και σε αντίθεση με τα αντίστοιχα φτιαγμένα από σκυρόδεμα, τα ελαστικά προιόντα δεν θα βλάψουν ποτέ τα λάστιχα των αυτοκινήτων σας ή θα  γρατζουνίσουν τον προφυλακτήρα σας. Επιπλέον, επειδή παράγονται από ανακυκλωμένο ελαστικό, συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και την  μείωση των   αποβλήτων  στους χώρους υγειονομικής ταφής.

Οπουδήποτε είναι απαραίτητη η οδική ασφάλεια,  το καουτσούκ βρίσκει το σκοπό του. Σε  μεγάλα συγκρότηματα γραφείων, χρησιμοποιούνται στοπ τροχών από ελαστικό έτσι ώστε να προστατεύονται τα λάστιχα των αυτοκινήτων κατά την αποβίβαση. Έξω από σχολεία και πάρκα χρησιμοποιούνται σαμαράκια ή μειωτές ταχύτητας από καουτσούκ με σκοπό να επιβραδύνουν  τα οχήματα σε διαβάσεις πεζών  ή οπουδήποτε η κυκλοφορία πεζών είναι αυξημένη. Επειδή τα σαμαράκια έχουν ένα αντανακλαστικό υλικό, είναι ορατά τόσο την  ημέρα όσο και τη νύχτα. Σφήνες τροχών χρησιμοποιούνται σε πάρκινγκ αυτοκινήτων τόσο για την αποφυγή ατυχημάτων όσο και για την διευκόλυνση του παρκαρίσματος των μεγάλων φορτηγών. Επιτοίχια λάστιχα και γωνιές προστασίας χρησιμοποιούνται σε πάρκινγκ αυτοκινήτων για την προστασία των αυτοκινήτων αλλά και των δομικών στοιχείων. Τα λαστιχένια προιόντα βρίσκουν εφαρμογή οπουδήποτε ο έλεγχος της οδικής ασφάλειας είναι απαραίτητος. Σε πάρκινγκ εστιατορίων,  ξενοδοχείων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων, σχολείων  ακόμα και στο πάρκινγκ του σπιτιού σας !