Που χρησιμοποιούνται οι λωριδοκουρτίνες από PVC

Λωριδοκουρτίνες από PVC

Οι λωριδοκουρτίνες από PVC αναφέρονται και ως λωριδοκουρτίνες PVC, κουρτίνες από PVC, βιομηχανικές κουρτίνες, κουρτίνες από λωρίδες PVC, πόρτες από λωρίδες PVC, πλαστικές λωριδοκουρτίνες ή και απλά λωριδοκουρτίνες. Πρόκειται για ένα προϊόν με πολύ μεγάλες εφαρμογές αφού είναι κατάλληλες για: χώρους παρασκευής και αποθήκευσης τροφίμων, αποθηκευτικούς χώρους - logistics, φαρμακοβιομηχανίες, γεωργικές εφαρμογές, ψυκτικούς θαλάμους, clean rooms, εργαστήρια κλπ.

Οι διαφανείς λωριδοκουρτίνες από PVC προσφέρουν ιδανική προστασία από τον άνεμο, τη σκόνη, τα έντομα, τις οσμές ενώ παράλληλα επιτυγχάνουν μείωση της μεταφοράς θερμότητας ανάμεσα σε χώρους με διαφορετικές θερμοκρασίες

Κάποια από τα χαρακτηριστικά τους είναι τα ακόλουθα:

  • Οικονομικές και ανθεκτικές
  • Αντοχή σε θερμοκρασίες έως –35°C
  • Ανθεκτικές στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV stable)
  • Επιτυγχάνουν βελτίωση της υγιεινής των χώρων
  • Αποτρέπουν τους αιωρούμενους ρύπους και τη σκόνη
  • Γρήγορη παράδοση σε οποιαδήποτε διάσταση


Η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει λωριδoκουρτίνες από PVC υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Τα διαθέσιμα μεγέθη αποτελούν: λωρίδες πλάτους 200 mm και πάχους 2 mm ή λωρίδες πλάτους 300 mm και πάχους 3 mm με διάφορες επικαλύψεις λωρίδων.

Τα εξαρτήματα στήριξης όπως οδηγοί-ράγες και πιάστρες (σφιγκτήρες) είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα ΙΝΟΧ (stainless steel). H τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη και γρήγορη και περιορίζεται μόνο στο κρέμασμα των λωρίδων.