Ελαστικά στοπ τροχών

Ελαστικά εμπόδια τροχών

Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τα παρατηρούν, ωστόσο είναι πολύ σημαντικά σε  πάρκινγκ αυτοκινήτων και ακόμα περισσότερο σε περιοχές φόρτωσης και εκφόρτωσης προιόντων. Τα στοπ  τροχών ή ακόμα τις μικρές  «προσκρούσεις» «bumps» όπως λέγονται , δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα αυτοκίνητα κατά τη στάθμευση τους σε χώρους στάθμευσης.

Τα στοπ τροχών που σας ενημερώνουν πότε να πατήσετε το φρένο και να παρκάρετε  το αυτοκίνητό σας είναι απαραίτητα τόσο για την πρόληψη των ζημιών του αυτοκινήτου σας, όσο και για την προστασία της δομής των κτιρίων. Τα στοπ τροχών χρησιμοποιούνται ως μέσον  για την πρόληψη των προσκρούσεων του αγαπημένου σας  αυτοκινήτου ή  φορτηγού σε  έναν τοίχο και μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην προστασία σας ενάντια σε ασφαλιστικές απαιτήσεις.

Για πολλά χρόνια, πολλοί χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, γκαράζ καθώς και περιοχές φόρτωσης και  εκφόρτωσης προϊόντων χρησιμοποιούν στοπ  τροχών. Αυτά τα στοπ τροχών  εγκαθίσταται σε εισόδους και χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων για να βοηθούν τους οδηγούς με  το παρκάρισμα. Εξασφαλίζουν ότι οι οδηγοί παρκάρουν στην σωστή θέση στάθμευσης. Αυτό αποτρέπει  ζημιές στο πεζοδρόμιο, στο κτίριο ή οποιοδήποτε άλλο δομικό στοιχείο που βρίσκεται κοντά.

Εάν σκοπεύετε να συμπεριλάβετε στοπ τροχών στο γκαράζ σας , σε ένα εμπορικό κέντρο ή σε μία ζώνη φορτοεκφόρτωσης προϊόντων, θα πρέπει να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε τύπου. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ποιος τύπος είναι κατάλληλος για τις ανάγκες σας.

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που θα πρέπει να εξετάσετε είναι ο τύπος της οδικής κυκλοφορίας και πόσο συχνά θα χρησιμοποιούνται τα στοπ τροχών. Εάν τοποθετήσετε για παράδειγμα ένα στοπ τροχού σε ένα χώρο φορτοεκφόρτωσης,όπου η χρήση θα είναι συχνή, θα χρειαστείτε ένα στοπ από καουτσούκ που είναι κατασκευασμένο από ισχυρό και ανθεκτικό υλικό.

Εξετάστε εάν τα στοπ τροχών θα τοποθετηθούν σε κάποιες θέσεις μόνιμα. Εάν μετακινείτε τα στοπ τροχών σε διαφορετικές θέσεις συχνά, θα πρέπει να προμηθευτείτε στοπ τροχών που να μπορούν να εγκατασταθούν προσωρινά, όπως είναι εκείνα που παράγονται από καουτσούκ.

Εάν είστε ο ιδιοκτήτης ενός ιδιωτικού χώρου στάθμευσης θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε στοπ τροχών έτσι ώστε να μην δέχεστε παράπονα από τους πελάτες σας για πιθανά μικρο χτυπήματα στα αυτοκίνητα τους. Το καουτσούκ έχει πολύ λιγότερη επιζήμια τάση στα οχήματα, και, ως εκ τούτου θα  ταλαιπωρείστε λιγότερο από τα παράπονα των πελατών σας. Συνεπώς, δεν θα προκαλείται καμία ζημιά  στα οχήματα κατά την πρόσκρουση τους με τα στοπ.

Τα στοπ τροχών από καουτσούκ  μπορούν να εγκατασταθούν  μόνιμα ή προσωρινά σε κάποια θέση. Ως εκ τούτου, μπορούμε εύκολα να τους αλλάζουμε θέση, όταν παρίσταται ανάγκη.

Τα στοπ από καουτσούκ έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Θα διαπιστώσετε ότι δεν θα χρειάζεται να αντικαταθιστάται τα στοπ τόσο συχνά όσο θα χρειαζόταν να κάνατε με άλλους τύπους.

 

Δυσκολεύεστε στο παρκάρισμα? Έχετε στενό γκαράζ?