Αυτόματες μπάρες παρεμπόδισης στάθμευσης

Μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας


Οι αυτόματες μπάρες παρεμπόδισης στάθμευσης αποτελούν την ιδανική λύση για τον πλήρη έλεγχο της εισόδου σε περιοχές ή κτίρια μέσης και υψηλής μαζικής κυκλοφορίας, π.χ. σε εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, τράπεζες, σε  επιχειρήσεις,  και συγκροτήματα κατοικιών.  Σε όλους δηλαδή τους χώρους όπου πρέπει να διαχειριστεί η είσοδος οχημάτων, τα οποία θα  πρέπει να περάσουν ή να σταθμεύσουν.

Πάνω απ 'όλα, το πιο σημαντικό πλεονέκτημα μιας αυτόματης μπάρας σε μια πύλη είναι το γεγονός ότι  επιτρέπει αποκλειστικά την είσοδο μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα. Για το σκοπό αυτό, υπάρχει ένα πλήρες φάσμα συστημάτων ελέγχου πρόσβασης, όπως είναι οι  αναγνώστες επαγωγικών καρτών , οι αναγνώστες μαγνητικών καρτών καθώς και πληκτρολόγια με αντι-βανδαλιστικά χαρακτηριστικά που μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια του χώρου σας. Οι παραπάνω συσκευές εξασφαλίζουν μέγιστο επίπεδο ασφάλειας.

Στις μέρες μας, μια πλήρη σειρά από αυτοματοποιημένες μπάρες είναι διαθέσιμες στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων υψηλής ταχύτητας και εντατικής εμπορικής χρήσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα εφεδρικό σύστημα μπαταριών διατίθεται στα μοντέλα χαμηλής τάσης, έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργούν και σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η επιλογή των υλικών κατασκευής των παραπάνω συστημάτων  εγγυάται την  αντοχή και  αξιοπιστία του ίδιου του συστήματος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η απλότητα της πρόσβασης στον πίνακα ελέγχου της μπάρας είναι ένα από τα πιο σημαντικά  χαρακτηριστικό της μπάρας: αυτό εξασφαλίζεται μέσω μιας πρακτικής θήκης η οποία είναι τοποθετημένη πάνω στην μπάρα.