Ασφαλίστε το χώρο σας με αυτόματες γκαραζόπορτες

Ασφαλίστε το χώρο σας με αυτόματες γκαραζόπορτες 

Μια ανοιχτή πόρτα είναι σαν να μην υπάρχει

Δεδομένου ότι τα ποσοστά εγκληματικότητας έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό και με την οικονομική κρίση που βιώνουμε, οι ιδιοκτήτες όλο και περισσότερο αναζητούν νέους τρόπους για να βελτιώσουν την ασφάλεια των σπιτιών τους.

Οι ημέρες που αφήναμε τις πόρτες ξεκλείδωτες κατά τη διάρκεια της νύχτας, έχουν περάσει προ πολλού. Οι ιδιοκτήτες σπιτιών εγκαθιστούν όλο και περισσότερες κλειδαριές στα παράθυρα, συστήματα συναγερμού ακόμα και χαμηλού κόστους CCTV για να προστατεύσουν τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν αποκτήσει με κόπο με την πάροδο των ετών. Επίσης όλο και περισσότερο εξετάζουν την περιμετρική ασφάλεια του ακινήτου τους.

Οι σύμβουλοι ασφαλείας συμβουλεύουν τους ιδιοκτήτες να σκέφτονται όπως οι κλέφτες. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εξετάζουν οτιδήποτε στην ιδιοκτησία τους θα μπορούσε να προσελκύσει έναν διαρρήκτη και κυρίως, τι θα τους έκανε να επιλέξουν ένα σπίτι από κάποια άλλα. Σε πολλές περιπτώσεις ο παράγοντας που παίζει αποφασιστικό ρόλο στην επιλογή ενός σπιτιού προς διάρρηξη είναι η ασφάλεια των συνόρων του σπιτιού.

 

Ασφαλίστε την περίμετρο του σπιτιού σας

Όλα είναι καλά εάν έχετε κλειδωμένες τις πόρτες σας, τα παράθυρα, το γκαράζ και το αυτοκίνητο σας. Εάν όμως τα όρια του σπιτιού σας είναι εύκολα προσπελάσιμα κάνετε τη ζωή των διαρρηκτών εύκολη.

Ένας απλός τρόπος για τη βελτίωση της περιμετρικής ασφάλειας του σπιτιού σας είναι η προσθήκη μιας πύλης. Ωστόσο οι περισσότερες πύλες σπιτιών δεν κάνουν τη δουλειά για την οποία έχουν σχεδιαστεί. Γιατί; Επειδή τις αφήνουμε ανοικτές. Μια ανοιχτή πόρτα είναι σα να μην υπάρχει..

Το άνοιγμα και κλείσιμο μιας πόρτας είναι χρονοβόρες διαδικασίες που οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να εντάξουμε στην πολυάσχολη ζωή μας. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό όταν πρέπει να βγεις από το αυτοκίνητό σου για να το κάνεις, ακόμα περισσότερο αν βρέχει ή κάνει κρύο!

Στην πραγματικότητα, μια ανοιχτή πύλη αποτελεί πρόσκληση για έναν διαρρήκτη να εισέλθει και να ρίξει μια ματιά τριγύρω.

 

Υπάρχει λύση...

Η αυτοματοποίηση της πύλη σας προσφέρει μια πραγματική άμυνα κατά των διαρρηκτών και εξαλείφει την ταλαιπωρία του να πρέπει να ανοίξετε και να κλείσετε την πόρτα σας με το χέρι. Η αυτοματοποίηση της πύλης εισόδου σας προσφέρει επιπλέον κάποια πλεονεκτήματα.. Για παράδειγμα οι ηλεκτρικά χειριζόμενες πύλες προσφέρουν πολύτιμη προστασία στα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα, διατηρώντας τα με ασφάλεια μέσα στο ακίνητό σας.

Οι ηλεκτρικές πύλες δεν είναι πλέον προνόμιο μόνο των πλούσιων και διάσημων όπως παλιότερα. Και αυτό κυρίως χάρη στη νέα τεχνολογία αυτοματισμού, η οποία καθιστά δυνατή τη μετατροπή κανονικών απλών χειροκίνητων πυλών σε ηλεκτροκίνητες.

Είστε σε θέση να ανοίγετε την πύλη εισόδου σας με το πάτημα ενός κουμπιού από το σπίτι, το αυτοκίνητό σας, ή ακόμα και από το κινητό σας τηλέφωνο. Η πύλη σας θα παραμείνει ανοιχτή μόνο όσο χρόνο χρειάζεται για να περάσετε εσείς ή οι επισκέπτες σας και θα κλείσει πίσω σας αυτόματα.

Με λίγα λόγια η αυτοματοποίηση της πύλης σας είναι ένας οικονομικά προσιτός τρόπος για να εξασφαλίσετε την περιμετρική ασφάλεια του σπιτιού σας.