Κυρτοί καθρέπτες ασφαλείας

Οι κυρτοί καθρέπτες ασφαλείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε στους δρόμους για αύξηση της ασφάλειας κυκλοφορίας σε επικίνδυνες στροφές με χαμηλή ορατότητα ή σε καταστήματα για ευκολότερη εποπτεία των χώρων ώστε να αποφεύγονται οι μικροκλοπές εμπορευμάτων. Οι καθρέπτες είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό πλαστικό ώστε να μην σπάνε με αποτέλεσμα να επανέρχονται και να αντέχουν σε χτυπήματα.

Οι κυρτοί καθρέφτες χρησιμοποιούνται για λόγους ασφαλείας, ιδιαίτερα σε στροφές δρόμων, σε επιχειρήσεις, παρκινγκ και μεγάλα καταστήματα, ενισχύοντας την προβολή του χώρου στον οποίο βρίσκονται. Επίσης στις περιπτώσεις τον μεγάλων καταστημάτων και σούπερ μαρκετ παίζουν και αποτρεπτικό ρόλο σε περιπτώσεις κλοπών μια και ενισχύουν το αίσθημα της παρακολούθησης. Οι κυρτοί καθρέφτες είναι αδιάβροχοι και ανθεκτικοί σε άσχημες καιρικές συνθήκες..

Σε σύγκριση με τους άλλους κοινους καθρέφτες, αυτός ο τύπος έχει την δυνατότητα μιας ευρείας άποψης. Γι αυτό λοιπόν τα αυτοκίνητα έχουν αυτούς τους κυρτούς καθρέφτες, για να μπορούν οι οδηγοί να δουν όσο το δυνατόν περισσότερα πίσω από την πλάτη τους.

Επίσης οι καθρέπτες αυτοί χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) ώστε να βοηθούν τους χρήστες να έχουν την καλύτερη δυνατή θέα για το ότι συμβαίνει από πίσω τους.

  • Κατάλληλοι για καταστήματα, μεγάλα σούπερ μάρκετ, στροφές δρόμων, εργοστάσια, πάρκινγκ και κάθε άλλη γωνιά όπου χρειάζεται επιτήρηση.
  • Ανθεκτικοί στην υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου.
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Καθαρό και σαφές είδωλο, εύκολη και άνετη εγκατάσταση με ρυθμιζόμενη βάση.
  • Εξαιτίας του μικρού βάρους του καθρέφτη , μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να μεταφερθεί με ασφάλεια (συσκευασία σε χαρτοκιβώτιο).

12 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση

12 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση